Főoldal Filmek A Marvel Studios pletykált alkotásai az 5. fázisból – 2. rész
Filmek

A Marvel Studios pletykált alkotásai az 5. fázisból – 2. rész

A Marvel Moziverzum 5. fázisából néhány filmet és sorozatot már megerősítettek, de akadnak olyanok is, amik bejelentésre várnak.

546
Marvel Studios

A Marvel Moziverzum 5. fázisából néhány filmet és sorozatot már megerősítettek, de akadnak olyanok is, amik bejelentésre várnak.

A múltkori cikkünkben azokat a filmeket és sorozatokat szedtük listába, amit a Marvel Studios már megerősített az 5. fázisra, most pedig azokat vesszük sorra, amikről számtalan pletykát olvashattunk. Akadnak köztük papírformának megfelelő produktumok is, de olyanokkal is találkozhatunk, amit egyelőre a rajongók szeretnének jobban.

Az 5. fázisra pletykált filmek és sorozatok


The Inhumans

The Inhumans

Több egymástól független forrás is biztosra veszi, hogy a Ms. Marvel-sorozattal együtt az Embertelenek franchise is újraindul a Disney égisze alatt, miután katasztrófába torkollott a tévésorozat korábban. A Marvel Studios nem kommentálta a pletykákat, de ez nem jelent semmit, hiszen még a Ms. Marvel főszerepe sem talált gazdára, de a napokban megjelent hír szerint Vin Diesel kaphatja Black Bolt szerepét, míg Aaron Taylor-Johnson a Bosszúállók: Ultron korából Maximus szerepében térhet vissza.

A Fiatal Bosszúállók

A fiatal Bosszúállók

Kevin Feige több alkalommal is elmondta már, hogy a Bosszúállók egy fiatalabb csoportjáé a jövő. Csak feltevés, de a rajongók úgy gondolják, hogy a Bosszúállók: Végjátékban Cassie Lang lehet a fiatal Bosszúállók egyik tagja. Ezt a projektet készítheti elő a Sólyomszem-sorozat is, amiben Kate Bishop kap meghívót az univerzumba. De Wiccan és Speed is benne lehet az új Bosszúállók-filmben.

A Sötét Bosszúállók

Sötét Bosszúállók

A fiatalok mellett egy másik Bosszúállók csapat is megalakulóban van, mégpedig A Sötét Bosszúállók, akikről évek óta pletykálnak. Úgy hírlik, hogy a Marvel Studios már nekilátott a forgatókönyv kidolgozásának, azonban kisebb akadályba ütköztek a Sony Picturesnek köszönhetően, aki Norman Osborn előtt bezárta a Marvel Moziverzumba vezető ajtót. Nem tudni, hogy a Sony és a Disney között milyen új megállapodás született, de még arról is pletykálnak, hogy a Disney kész megvásárolni a Pókember jogokat. Csak ez lehet garancia, hogy A sötét Bosszúállók egyszer és mindenkorra zöld lámpát kapjon.

Nova

Nova

Kevin Feige ígéretet tett, hogy a Marvel Studios radarán már feltűnt Nova, egyszóval eljött az ideje – különös tekintettel azok után, ami történ Xandarral a Végtelen háborúban – hogy a Galaxis Őrzői franchise karaktere debütáljon. Egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg Nova érkezéséről, vannak akik egyenesen filmvásznon várják Nova eljövetelét, míg mások egy Disney+ sorozat mellett tennék le voksukat. Bárhogy is alakuljon, Nova egy olyan karakter, aki szólóban is helyt tud állni, nincs szüksége a Galaxis Őrzőire.

Doctor Doom

Doctor Doom

Még mielőtt a Disney felvásárolta volna a 20th Century Foxot, a stúdió Noah Hawley rendezővel egy Doctor Doom-filmen dolgozott. Jelentések szerint többször is találkoztak Feige-vel, noha nem úgy tűnik, hogy sokkal többet tudna Doctor Doom sorsáról tőlünk, hogy mikor és milyen formában valósul meg terve. Nyilvánvalóan Doctor Doommal előbb vagy utóbb találkozni fogunk, hiszen a Fantasztikus Négyes franchise gazemberéről beszélünk, a kérdés inkább csak az, mikor kerül erre sor.

Deadpool 3.

Ryan Reynolds nemrég látogatást tett a Marvel Studiosnál, és minden bizonnyal Deadpool sorsáról volt szó. Az első két részt jegyző írók már többször elmondták, mennyire szeretnék, ha a Deadpool 3. elkészülne. A legfrissebb hírek szerint ez a vártnál jóval előbb megtörténik. A napokban megerősítették Bob Iger korábbi kijelentését, hogy a Disney hű marad a korhatáros szuperhősfilmhez, vagyis a Deadpool 3. is 18-as karikát kap, és még arra is van remény, hogy a szájhős csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. Kétségtelen, hogy a franchise túl sikeres volt ahhoz, hogy a Disney polcra tegye a folytatást, vagy túlzottan sokáig várassák a rajongókat, így ez lehet az 5. fázis egyik alkotása.

Ezüst Utazó

Ezüst Utazó

Adam McKay rendező tárt karokkal fogadta a Marvel Studiost, mikor egy Ezüst Utazó-szólófilmmel keresték meg. Mivel a Fantasztikus Négyes karaktereket visszakapta a Marvel, csak idő kérdése, hogy az Ezüst Utazó mikor lép be az univerzumba. A karaktert arra is használhatják, hogy elmagyarázzák kicsoda és micsoda Galactus, aki pletykák szerint a következő szakad főgonosza lesz. Csak zárójelesen említenénk meg, hogy Kevin Feige nagy rajongója a karakternek.

Mennydörgők

Mennydörgők

William Hurt-öt nemrég kiszúrták a Fekete Özvegy-film forgatásán, és valószínűleg nem pusztán azért jelent meg a forgatáson, mert a film az Amerika kapitány: Polgárháború után játszódik, hanem mert a stáblista utáni jelenetben felvezeti a Mennydörgőket. Még nagyon korai lenne Norman Osborn halálosztagáról beszélni, de ha filmet is kapnak, arra legkorábban csak a 6. fázisban kerülhet sor. Lényegében olyan a Marvelnek a Mennydörgők csapata, mint a DC-nek az Öngyilkos osztag.

Namor

Namorról már évek óta pletykálnak, majd tavasszal a Bosszúállók: Végjáték egyik jelenetében a rajongók érdekes dologra lettek figyelmesek. A jelenetben Okoye (Danai Gurira) jelent Natnak (Scarlett Johansson) egy az afrikai partokhoz közeli tengeralatti robbanásról, amiről több rajongó is azt feltételezi, hogy közvetlen utalást az ókori királyság uralkodójára, Namor-ra. Talán ő lesz a Fekete Párduc 2. főgonosza, így nem érne meglepetésként, ha vele is találkoznánk az 5. fázisban.

A-Force

A-Force

Az elmúlt hetekben Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen és Brie Larson világosan fogalmazott, hogy mennyire szeretnék, ha a női szuperhősök saját filmet kapnának a Marveltől. A hölgyek már Kevin Feige-t is megkeresték tervükkel, miután a Bosszúállók: Végjáték fináléjában már összeállt a csupa nőkből álló formáció. Talán majd a Marvel Kapitány 2. eljátszik ezzel a gondolattal is, ha a közönség imádja, akkor jöhet az A-Force.

A Hangya 3.

Hangya

Kevin Feige alig pár napja nyilatkozott Paul Rudd karakter jövőjéről, de konkrét információkkal nem szolgált a Hangya sorsáról. A legújabb hírek szerint a stúdió két hete ülésezett a franchise sorsáról, és a jelek szerint nem a Disney+ streamingszolgáltató felületét tűzték ki célul, hanem a mozit. Nem tudni, hogy Scott Lang és Darázs mikor tér vissza, hiszen a 4. fázisban nekik nem jutott hely. A tervek szerint 2021 nyarán indul a forgatás.

Ezek lettek volna a pletykált Marvel-filmek és sorozatok az 5. fázisra. A múltkori első részben pedig azt tárgyaltuk ki, hogy eddig mely produktumokat erősítették meg az 5. és későbbi fázisból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.