Wide Screen
Image default
Pletykák

Ross tábornok is beugrott a Fekete Özvegy-film forgatására, hogy felvezesse a Mennydörgőket?

A forgatás végéhez közelít a Fekete Özvegy-film, de így a vége előtt még William Hurt is beugrott egy jelenetre, s úgy gondolják, hogy stáblista végi jelenetben látjuk majd.

William Hurt-öt először A hihetetlen Hulkban láttuk Ross tábornok szerepében, majd néhány évvel később az Amerika kapitány: Polgárháborúban visszatért, ahol a Bosszúállókat a Szokóviai-egyezség aláírására kötelezte, azonban a Kapitány és még jó néhányan ellenkeztek, köztük Natasha is, aki így bujkálni kényszerült.

Egy rendkívül érdekes elmélet szerint Ross a Fekete Özvegy-film stáblista utáni jelenetében jut csak szerephez, de annál izgalmasabb feladatot kap, ő sorozza majd be Yelena Belova egyik másik Fekete Özvegyet a Mennydörgők csapatába. A csapat Marvel Moziverzumos felbukkanásáról már évek óta pletykálnak, de eddig hivatalosan a Marvel nem erősítette meg érkezősüket.

De egy ennél sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy Ross pusztán kérdőre szeretné vonni Natet, amiért elárulta a két részre szakadt Bosszúállókat a Polgárháborúban. Végül is egérutat engedett Amerika Kapitánynak és Buckynak a filmben, és mint tudjuk, hogy a szólófilm a Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Még több a témában...

Doctor Strange és az időhurok lehet a megoldás a Bosszúállók: Végjátékban?

Kévés Bence Mihály

Már a Vasember első részében elárulták volna, hogy ki állítja meg Thanost?

Kévés Bence Mihály

Cáfolták, hogy törölték volna Sötét Főnix és az Új Mutánsok bemutatóit

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább