Wide Screen
Image default
Filmek

Ross tábornok is beugrott a Fekete Özvegy-film forgatására, hogy felvezesse a Mennydörgőket?

A forgatás végéhez közelít a Fekete Özvegy-film, de így a vége előtt még William Hurt is beugrott egy jelenetre, s úgy gondolják, hogy stáblista végi jelenetben látjuk majd.

A forgatás végéhez közelít a Fekete Özvegy-film, de így a vége előtt még William Hurt is beugrott egy jelenetre, s úgy gondolják, hogy stáblista végi jelenetben látjuk majd.

William Hurt-öt először A hihetetlen Hulkban láttuk Ross tábornok szerepében, majd néhány évvel később az Amerika kapitány: Polgárháborúban visszatért, ahol a Bosszúállókat a Szokóviai-egyezség aláírására kötelezte, azonban a Kapitány és még jó néhányan ellenkeztek, köztük Natasha is, aki így bujkálni kényszerült.

Egy rendkívül érdekes elmélet szerint Ross a Fekete Özvegy-film stáblista utáni jelenetében jut csak szerephez, de annál izgalmasabb feladatot kap, ő sorozza majd be Yelena Belova egyik másik Fekete Özvegyet a Mennydörgők csapatába. A csapat Marvel Moziverzumos felbukkanásáról már évek óta pletykálnak, de eddig hivatalosan a Marvel nem erősítette meg érkezősüket.

De egy ennél sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy Ross pusztán kérdőre szeretné vonni Natet, amiért elárulta a két részre szakadt Bosszúállókat a Polgárháborúban. Végül is egérutat engedett Amerika Kapitánynak és Buckynak a filmben, és mint tudjuk, hogy a szólófilm a Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabjára soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat