William Hurt Ross tábornok

Ross tábornok is beugrott a Fekete Özvegy-film forgatására, hogy felvezesse a Mennydörgőket?

A forgatás végéhez közelít a Fekete Özvegy-film, de így a vége előtt még William Hurt is beugrott egy jelenetre, s úgy gondolják, hogy stáblista végi jelenetben látjuk majd.

A forgatás végéhez közelít a Fekete Özvegy-film, de így a vége előtt még William Hurt is beugrott egy jelenetre, s úgy gondolják, hogy stáblista végi jelenetben látjuk majd.

William Hurt-öt először A hihetetlen Hulkban láttuk Ross tábornok szerepében, majd néhány évvel később az Amerika kapitány: Polgárháborúban visszatért, ahol a Bosszúállókat a Szokóviai-egyezség aláírására kötelezte, azonban a Kapitány és még jó néhányan ellenkeztek, köztük Natasha is, aki így bujkálni kényszerült. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Egy rendkívül érdekes elmélet szerint Ross a Fekete Özvegy-film stáblista utáni jelenetében jut csak szerephez, de annál izgalmasabb feladatot kap, ő sorozza majd be Yelena Belova egyik másik Fekete Özvegyet a Mennydörgők csapatába. A csapat Marvel Moziverzumos felbukkanásáról már évek óta pletykálnak, de eddig hivatalosan a Marvel nem erősítette meg érkezősüket.

De egy ennél sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy Ross pusztán kérdőre szeretné vonni Natet, amiért elárulta a két részre szakadt Bosszúállókat a Polgárháborúban. Végül is egérutat engedett Amerika Kapitánynak és Buckynak a filmben, és mint tudjuk, hogy a szólófilm a Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időben játszódik.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

Total
13
Shares
Previous Article

Bemutatkozik a T-800-as is a Mortal Kombat 11-ben!

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

Berobbant a Terminátor: Sötét végzet legújabb előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!