Főoldal Nyereményjáték Szabályzat

Nyereményjáték Szabályzat

Üdvözöljük a Wide Screen által szervezett nyereményjátékban! Az alábbiakban megtalálja a játékszabályokat, amelyeknek minden résztvevőnek kötelező megfelelnie.

1. Regisztráció és Résztvétel

1.1 Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban. Ha valakit rajtakapunk, hogy többször regisztrált különböző nevek alatt, a jelentkezésüket töröljük, és kizárjuk a nyereményjátékból.

1.2 Más nevében részt venni a játékban szigorúan tilos. A résztvevőknek saját nevükkel kell regisztrálniuk és játszaniuk.

1.3 A nyereményjátékot minden nyertes csak a saját nevében veheti át. A nyeremény másra való átruházása nem megengedett.

2. Jelentkezési Időszak

2.1 A nyereményjátékokban való részvételt csak a megadott időintervallumban lehet megerősíteni. Az utána érkezett jelentkezéseket elutasítjuk.

2.2 A megadott időintervallumot minden játék külön-külön határozza meg. Kérjük, figyelmesen olvassa el a játék bejelentését, hogy megfelelő időben jelentkezzen be.

3. Egyéb Szabályok

3.1 A játék szervezőjének jogában áll bármikor módosítani vagy törölni a játékot indok nélkül.

3.2 A játék résztvevői kötelesek betartani a helyi jogszabályokat és rendeleteket. A játék szervezője nem vállal felelősséget semmilyen jogsértésért, amit a résztvevők elkövetnek a játék során.

3.3 A nyereményekről és a nyertesekről való értesítés módját és határidejét a játék szervezője minden játék esetében külön bejelenti.

A fent említett szabályok betartása kötelező, és azok megszegése a játékból való kizárást vonhatja maga után. A játék szervezője minden esetben végső döntéshozó a szabályok betartásával kapcsolatban.

Közelgő események