Namor

A Marvel Studios már keresi Namor szerepére a megfelelő színészt

A legújabb hírek szerint hamarosan Hamor is csatlakozhat a Marvel Moziverzum széles palettájához, ugyanis a stúdió már castingot tart.

A legújabb hírek szerint hamarosan Hamor is csatlakozhat a Marvel Moziverzum széles palettájához, ugyanis a stúdió már castingot tart.

Az egész pletyka abból indult ki, hogy szemfüles rajongók felfigyeltek egy a Bosszúállók: Végjáték utalására – feltéve ha a Russo testvérek valóban utalni szerettek volna egy jövőbeli karakter érkezésére. Az egyik jelenetben Okoye (Danai Gurira) jelent Natnak (Scarlett Johansson) egy tengeralatti robbanásról, amiről több rajongó is azt feltételezi, hogy közvetlen utalást az ókori királyság uralkodójára, Namor-ra. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Marvel Studios közzétett egy David kódjelű casting-felhívást, amelyben egy ősi, a távoli királyság uralkodójára keresnek színészt. A stúdió ebben a felhívásban még arra is kitért, hogy ázsiai színészt szeretnének a szerepre. Pusztán spekuláció, de alighanem Namor is rövidesen csatlakozni fog az univerzumhoz, ami külön öröm a rajongók számára, hiszen évek óta várják Atlantisz uralkodóját a filmvászonra.

Egyelőre nem tudni, hogy Namor mikor debütálhat a filmvásznon, de ahogy a korábbi években megszokhattuk, egy-egy ilyen új karaktert előbb egy másik filmben vezettek fel, s csak azután kapott teljes szerepet, így akár már a 4. fázisban, esetleg az Eternals-ban, vagy akár a Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmekben sort keríthetnek erre. Pletykák szerint Namor első nagy filmje a Fekete Párduc 2. része lehet, melyben a vakandai herceg főellenségét jelentené. Hivatalos premiert még nem tudunk a filmnek, ennek ellenére már kiszivárgott az 5. fázis több filmjének is premiere.

Total
7
Shares
Previous Article

Közös rettegésre felkészülni!

Next Article

Angolszászt mondd, akarsz-e ölni?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!