Wide Screen
Image default
Pletykák

Kiszivárgott néhány premierdátum a Marvel Moziverzum 5. fázis filmjeihez

Kevin Feige még nem jelentette be a Marvel Moziverzum 5. fázisát, ennek ellenére néhány film bemutatója kiszivárgott, köztük A galaxis őrzői vol. 3. is szerepel.

A Galaxis Őrzői fellélegezhettek, miután James Gunn rendezőnek megkegyelmezett a Disney, és visszafogadta a rendezőt. Történt ugyanis, hogy Gunn a múltban több sértő és bántó megjegyzést is tett a közösségi médiában, amit nem nézett jó szemmel a mikiegeres cég, ezért meghozták a döntést: a direktornak mennie kell. Szerencsére azonban a rajongók és a színészek végsőkig kiálltak a rendező mellett, így végül Alan Horn a Disney filmrészleg vezetője megbocsátott James Gunn-nak.

Múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios végre bejelentette a 4. fázis alkotásait, ahol Kevin Feige több olyan alkotást is megerősített, amik eddig nem kaptak bemutatódátumot, így máig nem tudjuk, hogy mikor érkeznek többek között a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. is.

Egy rejtélyes tweetre lettünk figyelmesek, ami arról árulkodik, hogy az 5. fázis néhány filmjét – köztük az Őrzők következő részét – mikor fogják bemutatni, bár ahogy az elmúlt években tapasztaltuk, nem kell kőbe vésni ezeket a dátumokat, idővel változhatnak még:

Az eredeti terv az volt, hogy év elején kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai, ám James Gunn kirúgásával változott az ütemterv, jelenállás szerint pedig nem ismert, hogy mikor kezdődnek. James Gunn jelenleg a Warner Bros. és DC Moziverzum kötelékében a The Suicide Squad munkálataival van elfoglalva, aminek forgatását őszre időzítették, így legkorábban is csak jövő év végén indulhat a trilógia befejező részének forgatása, de legalább nem kell olyan sokat várnunk rá. A sztori befejező rész történetét homály fedi, de nagy valószínűséggel a Bosszúállók: Végjáték és a Thor: Thunder and Love eseményei után játszódik, ahogy azt Gunn korábban megerősítette.

A galaxis őrzői

Még több a témában...

Így fest David Harbour a Hellboy rebootban

Kévés Bence Mihály

Koncepciósrajzok jelentek meg a Végtelen háború első terveiről

Kévés Bence Mihály

Fiatalabb Farkas jöhet a Marvel Moziverzumába

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább