x
Filmek

Kiszivárgott néhány premierdátum a Marvel Moziverzum 5. fázis filmjeihez

Kevin Feige még nem jelentette be a Marvel Moziverzum 5. fázisát, ennek ellenére néhány film bemutatója kiszivárgott, köztük A galaxis őrzői vol. 3. is szerepel.

Kiszivárgott néhány premierdátum a Marvel Moziverzum 5. fázis filmjeihez
  • Publishedaugusztus 10, 2019

Kevin Feige még nem jelentette be a Marvel Moziverzum 5. fázisát, ennek ellenére néhány film bemutatója kiszivárgott, köztük A galaxis őrzői vol. 3. is szerepel.

A Galaxis Őrzői fellélegezhettek, miután James Gunn rendezőnek megkegyelmezett a Disney, és visszafogadta a rendezőt. Történt ugyanis, hogy Gunn a múltban több sértő és bántó megjegyzést is tett a közösségi médiában, amit nem nézett jó szemmel a mikiegeres cég, ezért meghozták a döntést: a direktornak mennie kell. Szerencsére azonban a rajongók és a színészek végsőkig kiálltak a rendező mellett, így végül Alan Horn a Disney filmrészleg vezetője megbocsátott James Gunn-nak.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios végre bejelentette a 4. fázis alkotásait, ahol Kevin Feige több olyan alkotást is megerősített, amik eddig nem kaptak bemutatódátumot, így máig nem tudjuk, hogy mikor érkeznek többek között a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. is.

Egy rejtélyes tweetre lettünk figyelmesek, ami arról árulkodik, hogy az 5. fázis néhány filmjét – köztük az Őrzők következő részét – mikor fogják bemutatni, bár ahogy az elmúlt években tapasztaltuk, nem kell kőbe vésni ezeket a dátumokat, idővel változhatnak még:

Az eredeti terv az volt, hogy év elején kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai, ám James Gunn kirúgásával változott az ütemterv, jelenállás szerint pedig nem ismert, hogy mikor kezdődnek. James Gunn jelenleg a Warner Bros. és DC Moziverzum kötelékében a The Suicide Squad munkálataival van elfoglalva, aminek forgatását őszre időzítették, így legkorábban is csak jövő év végén indulhat a trilógia befejező részének forgatása, de legalább nem kell olyan sokat várnunk rá. A sztori befejező rész történetét homály fedi, de nagy valószínűséggel a Bosszúállók: Végjáték és a Thor: Thunder and Love eseményei után játszódik, ahogy azt Gunn korábban megerősítette.

A galaxis őrzői

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.