James Gunn

James Gunn nem árulja el, hogy a The Suicide Squad folytatas vagy reboot

Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a The Suicide Squad-filmről, azonban James Gunn nem hajlandó tisztázni, hogy folytatást vagy rebootot készít.

Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a The Suicide Squad-filmről, azonban James Gunn nem hajlandó tisztázni, hogy folytatást vagy rebootot készít.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2016-ban enyhén szólva is kasszát robbantott a rajongóknak köszönhetően, azonban a kritikusokat teljesen más véleményen voltak, őket nem győzte meg David Ayer feldolgozása, így a Warner Bros. egy rövid időre, de jegelte a folytatást. Évekig beszéltek a folytatásról, de zöld lámpát igazából sohasem kapott a projekt, mígnem tavaly James Gunn kezébe vette a franchise jövőjét, miután a Disney kirúgta A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Mondanunk sem kell, hogy a lehető legjobb kezekbe került a The Suicide Squad, mert ha valaki képes csodát tenni a franchise-zal, akkor az James Gunn. A rendező egy ideje már dolgozik a projekten, nyár végén a forgatást is megkezdik, a kérdés már csak az, hogy a film az első rész folytatása lesz, vagy tiszta lapokkal kezdenek?

Ezek a megállapítások annyira szűkek, rengeteg megközelítés van. Lesz ami lesz, majd meglátjátok két év múlva, mikor kijön.

Gunn szavaiból nem úgy tűnik, hogy szeretnék tisztázni ezt a kérdést, de jó lehet, hogy az igazság valahol a kettő között van, hiszen Harley Quinn (Margot Robbie), Bumeráng Kapitány (Jai Courtney), valamint Amanda Waller (Viola Davis) is visszatérnek az első részben, miközben Idris Elba mellett új színészeket is köszönthetünk a fedélzeten.

A Warner Bros. 2021. augusztus 6-ára tűzte ki a The Suicide Squad bemutatóját.

James Gunn

Total
6
Shares
Previous Article

[E3 2019] Ezt láthatjuk a Cyberpunk 2077-től

Next Article
Knights of the Old Republic

Laeta Kalogridis készíti a Star Wars: Knights of the Old Republic forgatókönyvét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!