Wide Screen
Filmek

James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad

Többen is megerősítették, hogy James Gunn rendezővel készül a The Suicide Squad, ami lényegében egy remake lesz, valószínűleg új szereplőkkel.

Az elmúlt napokban több Warner Bros. hírről is beszámoltunk, köztük talán a legfontosabbról, hogy Matt Reeves-féle The Batman bemutatódátumot kapott, és az is kiderült, hogy Ben Affleck már nem fog visszatérni a Sötét lovag szerepében, egy fiatalabb színészt keresnek a DC képregények legismertebb karakteréhez, mert a rendező egy fiatalabb Batmant képzel el történetében.

A The Hollywood Reporter megerősített egy másik pletykát, miszerint James Gunn rendezi a Suicide Squad – Öngyilkos osztag következő részét. Miután nyáron a Marvel Studios kirúgta A galaxis őrzői franchise rendezőjét, a Warner Bros. tárt karokkal várta a rendezőt, ahol Gunn gondozására bízták a Suicide Squad második, vagy ha jobban tetszik, akkor az új feldolgozás forgatókönyvét, ami a hírek szerint nem is az első rész folytatása lesz, hanem egy remake új szereplőkkel.

Nem túl meglepő, hogy a forgatókönyv után a rendezés jogát is Gunn kapta, aki az elmúlt években a Marvel Moziverzum legszerethetőbb, legszórakoztatóbb franchiseát alkotta meg az Őrzőkkel. A direktor nyár óta dolgozik a forgatókönyvön, ami majdnem teljesen új szereplőkkel tér vissza, eltekintve David Ayer rendező két legemlékezetesebb karakterétől, Harley Quinntől (Margot Robbie) és Deadshottól (Will Smith). Pletykák szerint a projektet csak The Suicide Squad címre keresztelt, amelynek hangulata nagyon hasonló lesz már megszokott A galaxis őrzőkével. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, s mikor fogják bemutatni a filmet, de várhatóan még idén elkezdik a forgatást, s 2020 nyarán jöhet a bemutató.

Még több a témában...

James Gunn megtörte a csendet, kirúgásáról és megkegyelmezéséről beszélt

Kévés Bence Mihály

[SBLIII] Ezek a trailerek érkeznek a Super Bowl alatt

Kévés Bence Mihály

Nehéz idők várnak A galaxis őrzői vol. 3. színészei

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon