a
FőoldalBRÉKINGJames Gunn írhatja és rendezheti a Suicide Squad 2. részt

James Gunn írhatja és rendezheti a Suicide Squad 2. részt

A Disneynek nem kellett James Gunn a tweetek után, egy másik nagy stúdió máris magáénak szeretné tudni A galaxis őrzői franchise íróját és rendezőjét.

A San Diego-i Comic-Con előtt jelentette be a Disney, hogy James Gunn múltban tett sértő megjegyzései nem férnek össze a stúdió álláspontjával, ezért megválnak a rendezőtől, és új direktorra bízzák A galaxis őrzői franchise harmadik részét. A rajongók és A galaxis őrzői színészei kiálltak a rendező mellett, szerették volna jobb belátásra bírni a Disneyt, de mindhiába.

The Wrap beszámolója szerint a Warner Bros. és James Gunn már tárgyalnak egy közös projektről, ami nem más lehet, mint a Suicide Squad – Öngyilkos osztag második része. A hírek szerint Gunn írná a forgatókönyvet, hogy utána összeszedje a csapatot és elkészítse a folytatást, ami akár egy reboot is lehet.

A film második részének forgatását már többször is eltolták, amihez még forgatókönyv sem készült, azonban Gavin O’Connor neve már felmerült rendezőként. Nyilvánvaló, hogy a Warner inkább egy rutinos rendezőre bíznák a franchise második részét, és egy ilyen osztag élére alighanem a legjobb választás James Gunn lehet, aki gatyába rázhatja a DC Moziverzumot.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline