Főoldal Filmek A Disney kirúgta James Gunn rendezőt régi tweetjei miatt
FilmekBREAKING

A Disney kirúgta James Gunn rendezőt régi tweetjei miatt

A Disney hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy A galaxis őrzői franchise rendezőjétől, James Gunntól megváltak korábbi üzenetei miatt.

719
James Gunn

A Disney hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy A galaxis őrzői franchise rendezőjétől, James Gunntól megváltak korábbi üzenetei miatt.

A Disney nem nézte jó szemmel, hogy James Gunn a múltban olyan dolgokról tréfált a közösségi médiában, mint a pedofília, vagy a nemi erőszak – tudta meg a The Hollywood Reporter. Ezért a Disney hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy minden kapcsolatot megszakít A galaxis őrzői franchise rendezőjével és írójával, s ezzel magukra hagyva az Őrzők csapatát. A The Walt Disney Studios elnöke, Alan Horn közleményében a következőket írta:

James [Gunn] bántó állításai a közösségi médiában összeférhetetlenek a stúdió érdekeivel, és ezért megszüntetjük üzleti kapcsolatunkat a rendezővel.

Nem sokkal a Disney közleménye után a rendező törölte Twitter-fiókját is, de még mielőtt törölte volna fiókját, üzenet a világnak:

Sokan, akik követték karrierem, tudják, amikor elkezdtem, úgy tekintettem magamra, mint egy provokátorra, aki filmeket készít és vicceket mesél, amik felháborítók és tabuk voltak. Nyilvánosan már többször is kifejtettem, hogy mint emberként fejlődtem, és így van ez a munkámmal és a humorommal is.

Nézz be hozzánk, és találd meg a legjobb mozis posztereket és relikviákat a Wide Screen Shopban!

Jó kérdés tehát, hogy mi lesz az Őrzőkkel, hiszen Gunn már végzett a harmadik rész forgatókönyvével, és már be is időzítették a forgatást 2019 januárjára. De így, hogy elvesztették a rendezőt, jó kérdés, hogy ki helyettesíti majd őt, és tudják-e tartani a tervet, vagy csúszik a 2020-ra kitűzött bemutató. A galaxis őrzői vol. 3. minden bizonnyal elkészül majd, hiszen az egyik legtöbbet termelt filmje a Marvel Studiosnak, az első rész 773 millió dollárt, míg a második 863 millió dollárt hozott a stúdiónak.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események