Főoldal Filmek Chris Pratt megerősítette, mikor kezdik forgatni A galaxis őrzői vol. 3.-at
Filmek

Chris Pratt megerősítette, mikor kezdik forgatni A galaxis őrzői vol. 3.-at

Miközben Chris Pratt megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatás kezdetét, spoilerezett egy nagyot a Bosszúállók 4.-ből is.

854
A galaxis őrzői
Forrás: Marvel Studios

Miközben Chris Pratt megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatás kezdetét, spoilerezett egy nagyot a Bosszúállók 4.-ből is.

Chris Pratt színész a napokban egy interjúban megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3. forgatása 2019 januárjában kezdődik, azonban a beszélgetés alatt más is kicsúszott a színész száján. Pratt elárulta, hogy a Végtelen háború eseményei után visszatér az Őrzők következő részében, akárcsak Peter Parker és Drax az élők közé, azonban azt nem tudta megmondani, hogy a harmadik rész időben hol fog elhelyezkedni, vagyis azt, hogy a Bosszúállók 4. után járunk-e, esetleg egy másik idősíkban?

Elárulom, hogy A galaxis őrzői vol 3. filmezése januárban kezdődik, de nem tudjuk már, hogy időben mikor játszódik a film. Remélem, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor láttok engem a Marvel Moziverzumban, de nem lehetek benne biztos.

Sok más hőshöz hasonlóan Űrlord is Thanos áldozata lett a Végtelen háborúban, amikor társaival hasonlóan ő is egy csettintéssel semmivé vált. Ahogy a színész az interjúban kifejtette, nem tudják, hogy időben hol helyezkedik el az Őrzők harmadik filmje, könnyen elképzelhető, hogy még a Bosszúállók 4. előtt járunk, ugyanis Russo testvérek korábban elmondták, akik meghaltak a Végtelen háborúban, nem támadnak fel a folytatásra. Most már talán azt is értjük, hogy miért bír akkora jelentőséggel A Hangya és a Darázs a harmadik fázisban, elképzelhető, hogy kvantumvilág megismerése jelenti majd a kulcsot, hogy visszahozzuk kedvenc hőseinket az élők soraiba? Több forgatási kép is arról árulkodik, hogy a negyedik Bosszúállókban visszamegyünk a tér-időben, hogy megakadályozzuk Thanost őrdögi terve véghezvitelében. Így már csak az a kérdés, ha átírják a múltat, akkor kik térnek vissza a Bosszúállók 4.-ben. De sajnos erre még egy évet várnunk kell, hiszen 2019. május 3-án mutatják be a Bosszúállók következő részét.

ABT1540 D23 v015.1125 R mini

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.