A galaxis őrzői

Chris Pratt megerősítette, mikor kezdik forgatni A galaxis őrzői vol. 3.-at

Miközben Chris Pratt megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatás kezdetét, spoilerezett egy nagyot a Bosszúállók 4.-ből is.

Miközben Chris Pratt megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatás kezdetét, spoilerezett egy nagyot a Bosszúállók 4.-ből is.

Chris Pratt színész a napokban egy interjúban megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3. forgatása 2019 januárjában kezdődik, azonban a beszélgetés alatt más is kicsúszott a színész száján. Pratt elárulta, hogy a Végtelen háború eseményei után visszatér az Őrzők következő részében, akárcsak Peter Parker és Drax az élők közé, azonban azt nem tudta megmondani, hogy a harmadik rész időben hol fog elhelyezkedni, vagyis azt, hogy a Bosszúállók 4. után járunk-e, esetleg egy másik idősíkban?

Elárulom, hogy A galaxis őrzői vol 3. filmezése januárban kezdődik, de nem tudjuk már, hogy időben mikor játszódik a film. Remélem, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor láttok engem a Marvel Moziverzumban, de nem lehetek benne biztos.

Sok más hőshöz hasonlóan Űrlord is Thanos áldozata lett a Végtelen háborúban, amikor társaival hasonlóan ő is egy csettintéssel semmivé vált. Ahogy a színész az interjúban kifejtette, nem tudják, hogy időben hol helyezkedik el az Őrzők harmadik filmje, könnyen elképzelhető, hogy még a Bosszúállók 4. előtt járunk, ugyanis Russo testvérek korábban elmondták, akik meghaltak a Végtelen háborúban, nem támadnak fel a folytatásra. Most már talán azt is értjük, hogy miért bír akkora jelentőséggel A Hangya és a Darázs a harmadik fázisban, elképzelhető, hogy kvantumvilág megismerése jelenti majd a kulcsot, hogy visszahozzuk kedvenc hőseinket az élők soraiba? Több forgatási kép is arról árulkodik, hogy a negyedik Bosszúállókban visszamegyünk a tér-időben, hogy megakadályozzuk Thanost őrdögi terve véghezvitelében. Így már csak az a kérdés, ha átírják a múltat, akkor kik térnek vissza a Bosszúállók 4.-ben. De sajnos erre még egy évet várnunk kell, hiszen 2019. május 3-án mutatják be a Bosszúállók következő részét.

Total
0
Shares
Previous Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 2. első promóciósképe elárulta, hogy mikor játszódik a történet

Next Article

A Bosszúállók 4. még a Végtelen háborúnál is sokkolóbb lesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!