A hősök nem támadnak fel a Bosszúállók 4.-ben

A film írói megerősítették, hogy nem hoznak vissza minden karaktert a halálból a Bosszúállók 4.-ben.

A film írói megerősítették, hogy nem hoznak vissza minden karaktert a halálból a Bosszúállók 4.-ben.

A cikk spoilereket tartalmaz, így ha még nem láttad a filmet a mozikban, akkor csak óvatosan!

A Bosszúállók: Végtelen háború sokkolta a közönséget azzal, hogy a hősök milyen sok áldozattal, kulcsfontosságú karakterek életével fizettek meg Thanos ellen vívott csatában, de még ez is kevés volt, hogy megállítsák az Őrült Titánt, aki egy csettintéssel kipusztította a fél univerzumot. A film után a rajongók azon kezdtek el spekulálni, hogy a Bosszúállók 4. megoldja ezt a problémát, visszafordítják a cselekményt és a hősöket feltámasztják benne. Azonban a Végtelen háború írópárosa, Christopher Markus és Stephen McFeely kijelentették, hogy negyedik Bosszúállók-film nem fogja feltámasztani az áldozatokat.

A Bosszúállók 4. nem azt fogja csinálni, mint amit gondoltok, hogy tennie kéne. Ez egy másfajta film lesz, mint aminek gondoljátok.

Markus továbbá megjegyezte azt is, hogy a filmben történt halálesetek valóban megtörténtek:

Valamint a halálesetek valódiak voltak. Csak annyit akarok mondani, hogy ez a valóság, és minél hamarabb elfogadod ezt, annál gyorsabb lesz túllépni a bánaton.

McFeely annyival még kiegészítette az interjút, hogy a negyedik film felér majd az első részhez, hiszen ugyanaz a stúdió, ugyanaz a csapat készítette a két részt, sőt, egyidejűleg írták a forgatókönyveket is, így világos, hogy mennyire összefüggő két részről beszélünk. Jó hír azonban, meglepetések és örömteli pillanatok is akadnak majd a Bosszúállók 4.-ben. A filmre sajnos napra pontosan egy évet kell várnunk, hiszen 2019. május 2-án érkezik a magyar mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Ryan Reynolds szerint közel sem biztos, hogy lesz Deadpool 3.

Next Article
A Hangya és a Darázs

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!