Főoldal Filmek James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyv első változatával
Filmek

James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyv első változatával

A galaxis őrzői rendezője és írója büszkén jelentette be, hogy elkészült a trilógia szkript első változatával.

734

A galaxis őrzői rendezője és írója büszkén jelentette be, hogy elkészült a trilógia szkript első változatával.

Kevin Feige a Collidernek adott interjújában elárulta, hogy James Gunn rendező átnyújtotta neki A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét, amit most maga a rendező is megerősített, hogy valóban elkészült az Őrzők következő kalandjának első vázlatával. Az előkészületek jól haladnak, így a tervek szerint 2019 elején kezdik el felvenni a harmadik részt, melyben Chris Pratt egészen biztosan visszatér, hiszen a színész ezt megerősítette.

James Gunn Twitteren osztott meg egy képet A galaxis őrzői vol. 3. szkript fedeléről, és ezzel megerősítve, hogy minden kész a forgatásra.

Annak ellenére, hogy korábban Russo testvérek és Chris Pratt utalt rá, hogy talán a harmadik rész még a Végtelen háború cselekményei előtt játszódnak, ezt most a rendező cáfolta, és A galaxis őrzői vol. 3. eseményei azután a bizonyos csettintés után fognak történni. Gunn korábban úgy fogalmazott, hogy a harmadik rész Gamorára fog épülni, de a Bosszúállók 3. után ezt nehezen tudjuk elképzelni, bár a Marvel Moziverzumban minden megtörténhet, láttunk már csodákat és még fogunk is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események