Kiderült, mikor játszódik A galaxis őrzői vol. 3.

James Gunn rendező megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3. a Végtelen háború előtt vagy után játszódik majd.

James Gunn rendező megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3. a Végtelen háború előtt vagy után játszódik majd.

A Bosszúállók: Végtelen háború után több kérdés is felmerült a Marvel Moziverzumban, de a legfontosabb az, hogyan fogják helyrehozni Thanos tettét, hiszen több olyan filmet is bejelentettek már, melynek főszereplője elporladt Thanos csettintése után. Az egyik ilyen tervezés alatt álló film A galaxis őrzői vol. 3. is, amit jóval a Végtelen háború bemutatója előtt jelentett be James Gunn, de mint tudtuk, a csapatból csak Mordály maradt életben, mindenki más meghalt.

Egy rajongó feltette a kérdést Twitteren a rendezőnek, hogy A galaxis őrzői vol. 3. a Bosszúállók 3. után vagy előtt játszódik majd, amire jött is a válasz Gunntól.

Nos most már biztos, hogy időrendben történnek az események, ahogy azt a rendező is elárulta, vagyis hogy a Végtelen háború után leszünk. A kérdés tehát csak az, hogy a Marvel hogy hozza helyre ezt a hibát. Tényleg időutazással fogják Thanos tettét megállítani? De még ha nem is mindenkit hoznak vissza a halálból, akkor sincs okunk a sírásra, ugyanis több olyan karaktere is van a Marvelnek, akik még nem kaptak behívót az univerzumba, bár Marvel kapitány jövőre csatlakozni fog, és Adam Warlock is kapott egy easter egget, idő kérdése csak, hogy ő is szerepet kapjon egy filmben.

Total
0
Shares
Previous Article

Visszatér a The Walking Dead egyik halottnak hitt szereplője

Next Article
Boba Fett

2020 után érkezik a Boba Fett-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!