Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Premierdátumot kapott a The Batman, és Ben Affleck nélkül érkezik

Végre megtudtuk, hogy mikor mutatják be a The Batmant, amiről lassan két éve cikkezünk. És az is kiderült, hogy Ben Affleck nélkül készül.

Reggel még arról írtunk, hogy Matt Reeves mi mindent árult el a The Batman projektről, ami noir hangvételben fog elkészülni, sok gonosztevő nehezíti meg a főhős szerepét, de még nem tudja pontosan, hogy mikor fogják bemutatni a filmet. Ehhez képest a Warner Bros. stúdió megerősítette, hogy 2021 nyarán mutatják be a filmet, ami Ben Affleck nélkül készül.

A Deadline beszámolójából tudjuk, hogy a Warner 2021. június 25-én fogja bemutatni Matt Reeves rendező Sötét lovag alkotását, ami jelenleg még csak a The Batman címre hallgat, és könnyen elképzelhető, hogy ez még változni fog a bemutatóig. Azt is megerősítették, hogy a kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck nem kap szerepet a filmben, tehát igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint a színész három szerepe után, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag és Az Igazság Ligája után végleg szögre akasztja a denevérember jelmezt. Affleck Twitteren maga is megerősítette a hírt, és már nagyon várja Reeves alkotását.

A The Batman egy fiatalabb Bruce Wayne-re fog fókuszálni, de nem Frank Miller Batman: Year One című képregényét adaptálják a mozivászonra. A színész fontos szerepet játszott a történetben, sokáig ő játszotta a főszereplőt, de rájött, hogy nem illik bele Reeves elképzelésébe, s inkább veszni hagyta a projektet. Ugyanakkor a stúdió már keményen dolgozik, hogy mielőbb megtalálják az új Batmant, így hamarosan bejelentik, hogy ki váltja Ben Afflecket.

A bejelentéssel együtt több másik készülő projektről is kiderítettek egyet s mást, köztük a DC Super Pets 2021. május 21-ére kitűzött premierét, valamint hogy a Suicide Squad második részét 2021. augusztus 6-ára időzítették, melynek történetéért James Gunn felel. De most az is kiderült, hogy valóban ő lesz a film rendezője, és várhatóan az első rész két szereplője, Will Smith és Margot Robbie szerepelni fog Gunn történetében.

Még több a témában...

Hamarosan bejelenthetik, hogy James Gunn A galaxis őrzői vol. 3. rendezője?

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. imádja Matt Reeves The Batman forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

[SB51] Bővített nemzetközi TV Spot-ot kapott a Wonder Woman

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább