The Batman

Matt Reeves noir hangulatú The Batman-filmet ígér

Matt Reeves rendező beszélt a The Batman projektről, annak hangulatáról és a várható premieréről, és persze a rengeteg gonosztevőről.

Matt Reeves rendező beszélt a The Batman projektről, annak hangulatáról és a várható premieréről, és persze a rengeteg gonosztevőről.

Már megszámolni sem tudjuk, hogy mi mindent megélt a The Batman, pedig még el sem készült, de már most többet cikkeztünk róla, mint bármely másik alkotásról. Előbb úgy volt, hogy Ben Affleckre bízzák a trilógiát, miután sokak szerint minden idők legjobb Sötét lovagját alakította a Batman Superman ellenben, de miután nem bírt a forgatókönyvvel, a Warner Bros. inkább A majmok bolygója franchise rendezőjét, Matt Reevest kérte fel a szkript megírására. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Reeves már tavaly megerősítette, hogy elkészült a forgatókönyvvel, amit átnyújtott a stúdiónak, így most már jöhet a régóta várt forgatás. A rendező minap arról beszélt, hogy a Batmant nemcsak noir stílusban kell elképzelnünk, hanem tekinthetünk úgy a karakterre, mint a világ legnagyobb nyomozójára.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Matt Reeves”]Nagyon sok szempontból úgy néz ki a film, mint egy noir Batman. Remélem, hogy egy izgalmas és érzelmes történet lesz. Detektív módban láthatjuk benne Batmant, mint amit láttunk a korábbi filmekben. A képregényekben megvan ennek a története. Ő a világ legjobb detektíve, és ez nem igazán volt része azoknak a filmekben, amikben szerepelt. Szeretném, ha ez lenne az egyik, amin elindulunk, hogy nyomon kövessük a bűnözőket, és próbáljuk megoldani a bűncselekményeket, akkor ez lehetővé teszi ennek a karakternek, hogy olyan kreatív legyen, amennyire csak át tud alakulni.[/penci_blockquote]

A direktor elárulta azt is, hogy jelenleg csak The Batmanként hivatkoznak a projektre, de hogy milyen néven fogják bemutatni a mozikban, azt még nem tudja, így várhatóan ez csak egy projekt cím, s nem ezzel a névvel mutatják be két év múlva a mozikban. A The Hollywood Reporter újságírója azt is megtudta, hogy hamarosan szereplőválogatást tartanak, hogy mihamarabb elkezdődhessék a forgatás. Nincs kimondva, de így elég valószínű, hogy nem Ben Affleck nem fogja magára húzni a denevérruhát. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=””]Egy galériára elegendő gonosztevőnk van. A szereplőválogatás hamarosan kezdődik. Elkezdjük összeállítani a harci tervünket.[/penci_blockquote]

A rendező az interjú során más pletykát is megerősített, köztük, hogy Deathstroke antagonistával szemben nem egy, hanem több gonosztevő ellen küzd majd Batman, de hogy kik lesznek ezek a gazemberek, arról nem beszélt, mint ahogy azt sem sikerült kihúzni Reevesből, hogy mikor mutatják be a filmet: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]Még nem datáltuk a filmet. Nem szeretném kommentálni ezt, de úgy gondoljuk, hogy a film valamikor 2021-ben, késő ősszel vagy nyáron kerülhet mozikba. A Warner Bros. hihetetlenül támogatónak bizonyult, sok időt adott nekem, és olyan szenvedéllyel gondolnak erre a filmre, mint én teszem.[/penci_blockquote]

Végezetül Reeves megerősítette a Warner jelenlegi tervét, miszerint az Aquaman sikere után felhagy az univerzumépítéssel, s inkább az önálló alkotások kapnak nagyobb szerepet a jövőben.

A Warner abban hisz, hogy nem kell hatalmas terveket szövögetni, és azzal tervezni, hogyan fognak egymáshoz kapcsolódni. Meg kell próbálnunk jó filmet készíteni ezekkel a karakterekkel.

Érthető, hogy miért nem szeretnének univerzumot építeni, hiszen Az Igazság Ligája nem aratott túlzott sikert, a kritikusok szétszedték, a rajongók pedig Zack Snyder leváltása miatt bombázták a Warnert. Ellenben a Wonder Woman és az Aquaman produktumokkal, melyek ugyan önálló lábakon álltak, de mégis a legjövedelmezőbb szuperhősei a DC Moziverzumnak.

Total
13
Shares
Previous Article
Zombieland

A Zombieland 2 első posztere leleplezte a film címét

Next Article
Ben Affleck Batman

Premierdátumot kapott a The Batman, és Ben Affleck nélkül érkezik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!