Wide Screen
Image default
Filmek

Matt Reeves elkészült a The Batman forgatókönyvével

Eljött hát az idő, amikor elkészült a The Batman forgatókönyve, amit Matt Reeves írt át az elmúlt hónapokban.

Eljött hát az idő, amikor elkészült a The Batman forgatókönyve, amit Matt Reeves írt át az elmúlt hónapokban.

Hónapok kemény munkája után úgy tűnik, hogy Matt Reeves rendező elkészült a The Batman új forgatókönyvével, és már a stúdió is megkapta azt. Amikor A majmok bolygója franchise rendezője megérkezett a DC-hez, kidobta Ben Affleck és Geoff Johns által írt szkriptet – egyesek szerint ez zseniális volt -, és nulláról kezdte el felépíteni az önálló Batman-film történetét.

A forrás azt is megerősítette, hogy Reeves már átnyújtotta a vázlatot a Warner Bros. stúdiónak, és hamarosan hivatalos bejelentést is tehetnek arról, hogy mikor kezdik a film előkészületét. Talán hamarosan arra is fény derül majd, hogy ki lesz a főhős, hiszen Ben Affleck körül több pletykát is olvashattunk már, hogy Matt Reeves nem őt, hanem egy sokkal fiatalabb színésznek szánja a szerepet.

Természetesen sem a stúdió, sem a rendező nem jelentette ki, hogy Affleck távozott volna szerepétől, de nem zörög a haraszt, ha nem fújják mondás alapján a legnagyobb valószínűséggel egy másik színészre bízzák a szerepet. Kérdéses továbbá, hogy az önálló rész mennyire játszik szerepet a Worlds of DC univerzumban, tehát mennyire lesz szoros kapcsolat Az Igazság Ligája és a már korábban elkészült produktumokkal. Ha valóban önálló részt kapunk, akkor gondtalan lehet a színész cseréje, azonban ha az univerzum részét képezi majd a The Batman, akkor merész húzás lenne leváltani. Az ügy pikantériája, hogy a napokban egy másik színész távozásáról is olvashattatok: a hírek szerint Henry Cavill otthagyja Superman szerepét.

Még több a témában...

A Batmobile legapróbb részleteit is jól szemügyre vehetjük a The Batman-filmhez készült modellterven

Kévés Bence Mihály

Eltolták a The Batman, a Shazam 2. és a The Flash bemutatóit is

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves elárulta, hogy mennyit sikerült már felvenni a The Batmanből

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat