The Batman

Ben Affleck The Batman forgatókönyve csodálatos volt

Az Igazság Ligája koncepciós rajzaiért felelős Jay Oliva szerint Ben Affleck forgatókönyvének a rajongók nagyon örültek volna.

Az Igazság Ligája koncepciós rajzaiért felelős Jay Oliva szerint Ben Affleck forgatókönyvének a rajongók nagyon örültek volna.

Az elmúlt néhány hónapban meglehetősen sokat foglalkozott a média a Ben Affleck és a The Batman párhuzammal, míg végül megérkezett A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves, és tisztába tett mindent. Affleck forgatókönyvét kidobta, és jelenleg is dolgoznak egy új szkripten, ami talán Joe Manganiello karakterét is száműzi teljesen, s új antagonistát kap a film – a hírek szerint The Court of Owls gonosztevő jó eséllyel pályázik a szerepre, de lehetett olvasni Pingvin visszatéréséről is.

Jay Oliva Az Igazság Ligája koncepciós rajzaiért felelős személy Zack Snyder távozása előtt kapott egy kis betekintést a Worlds of DC háttérmunkáiba, így beleolvashatott Ben Affleck által írt forgatókönyvbe is. Most a művész néhány gondolatot Twitteren megosztott a rajongókkal arról a szkriptről, amit még Matt Reeves távozása előtt látott, miközben kijelentette, hogy ez volt a valaha készült legjobb Batmanhez írt szkript.

Pletyka szerint az eredeti forgatókönyvben Lex Luthor bérelte volna fel Slade Wilsont, hogy ölje meg a Sötét Lovagot – lényegében ezt vezette volna fel Az Igazság Ligája első stáblistás jelenete. Oliva állítása szerint a történet többé-kevésbé tényleg erről szólt, de ahogy a tweetben is elmondta, ez volt a legjobb Batman és Deathstorke dolog, amit valaha csinált.

Az önálló Batman részleteiről eddig semmit sem tudunk, Matt Reeves és csapata nem nyilatkoznak a készülő projektről, aminek lehet, hogy már nem is Ben Affleck a főszereplője, hiszen korábban a rendező tett olyan megjegyzést: egy fiatalabb Batmant tud elképzelni. Azt azért korábban Reeves elmondta, hogy története nem egy Frank Millertől vett Batman: Year One adaptáció lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

[FRISSÍTVE] Hivatalos képen Marvel kapitány a Marvel Moziverzum első női szuperhőse

Next Article

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!