Wide Screen
Image default
Filmek

Ben Affleck The Batman forgatókönyve csodálatos volt

Az Igazság Ligája koncepciós rajzaiért felelős Jay Oliva szerint Ben Affleck forgatókönyvének a rajongók nagyon örültek volna.

Az elmúlt néhány hónapban meglehetősen sokat foglalkozott a média a Ben Affleck és a The Batman párhuzammal, míg végül megérkezett A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves, és tisztába tett mindent. Affleck forgatókönyvét kidobta, és jelenleg is dolgoznak egy új szkripten, ami talán Joe Manganiello karakterét is száműzi teljesen, s új antagonistát kap a film – a hírek szerint The Court of Owls gonosztevő jó eséllyel pályázik a szerepre, de lehetett olvasni Pingvin visszatéréséről is.

Jay Oliva Az Igazság Ligája koncepciós rajzaiért felelős személy Zack Snyder távozása előtt kapott egy kis betekintést a Worlds of DC háttérmunkáiba, így beleolvashatott Ben Affleck által írt forgatókönyvbe is. Most a művész néhány gondolatot Twitteren megosztott a rajongókkal arról a szkriptről, amit még Matt Reeves távozása előtt látott, miközben kijelentette, hogy ez volt a valaha készült legjobb Batmanhez írt szkript.

Pletyka szerint az eredeti forgatókönyvben Lex Luthor bérelte volna fel Slade Wilsont, hogy ölje meg a Sötét Lovagot – lényegében ezt vezette volna fel Az Igazság Ligája első stáblistás jelenete. Oliva állítása szerint a történet többé-kevésbé tényleg erről szólt, de ahogy a tweetben is elmondta, ez volt a legjobb Batman és Deathstorke dolog, amit valaha csinált.

Az önálló Batman részleteiről eddig semmit sem tudunk, Matt Reeves és csapata nem nyilatkoznak a készülő projektről, aminek lehet, hogy már nem is Ben Affleck a főszereplője, hiszen korábban a rendező tett olyan megjegyzést: egy fiatalabb Batmant tud elképzelni. Azt azért korábban Reeves elmondta, hogy története nem egy Frank Millertől vett Batman: Year One adaptáció lesz.

Még több a témában...

Megvan, hogy mely színész váltja Ben Afflecket a Batman jelmezben?

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Ő lehet a Wonder Woman 2. főgonosza

Kévés Bence Mihály

Nicole Kidman megerősítette, hogy ő lesz Aquaman édesanyja a filmben

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább