Hivatalosan is Matt Reeves rendezi a The Batman-filmet

A Warner Bros. sajtóközleményben tudatta, hogy Matt Reeves váltja Ben Affleck-et a rendezői székben.

A Warner Bros. sajtóközleményben tudatta, hogy Matt Reeves váltja Ben Affleck-et a rendezői székben.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves nem tudja vállalni filmet, s emiatt megszakadtak a tárgyalások a stúdióval, annak ellenére a Warner Bros. stúdió percekkel korábban jelentette be, hogy Reeves rendezi a Batman rebootot.

Eredetileg a The Batman rendezői székében Ben Affleck-et láthattuk volna, aki Geoff Johns-szal közösen írta a szkriptet. A sorozatos pletykák után – nem állnak jól a forgatókönyvvel, csak tökéletes szkript után forog a film – 2017 elején a színész hivatalosan is bejelentette, hogy nem tudja vállalni a rendezést – azzal indokolta döntését, hogy túl nagy volt rajta a nyomás -, és átadja a stafétabotot valaki másnak. Már akkor is többen Reeves neve mellett voksoltak, de azok mindössze csak találgatásokon és pletykákon alapultak, s még pár nappal korábban is arról lehetett olvasni, hogy a direktor sem tudja vállalni a rendezést. Most viszont a stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy Matt Reeves a majmok után denevérrel folytatja, ő a The Batman-film rendezője.

Matt Reeves a következőket mondta a bejelentés pillanatában:

Gyerekként szerettem meg a Batman-t. Batman egy ikonikus és lenyűgöző karakter, és ez mélyen érintett engem. Megtisztelve érzem magam, hogy együtt dolgozhatok a Warner Bros.-szal.

A sajtóbejelentés után az is kiderült, hogy Reeves nem pusztán rendezőként érkezett a film élére, hanem produceri feladatokat is ellát. A közleményben nem tesznek utalást Ben Affleck-re, de feltételezhetően továbbra is ő játssza Bruce Wayne-t.

A tervek szerint a The Batman rebootot 2018-ban mutatják be.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Alien: Covenant: képen nézhetjük meg a Paradicsomnak gondolt bolygót

Next Article

Ben Affleck megerősítette, még mindig ő játssza Batman-t a rebootban

Related Posts