Főoldal Filmek Megerősítve: Ben Affleck lépett a The Batman-film rendezői székéből
FilmekBREAKING

Megerősítve: Ben Affleck lépett a The Batman-film rendezői székéből

Már hetek óta hallani, hogy valami nincs rendben a The Batman-film forgatókönyvével, és csúszik a forgatás. íme az oka: rendező nélkül maradt a film.

1.1k
Batman

Már hetek óta hallani, hogy valami nincs rendben a The Batman-film forgatókönyvével, és csúszik a forgatás. íme az oka: rendező nélkül maradt a film.

A Variety számolt be éjjel arról, miszerint a film rendezője Ben Affleck távozik a Batman reboot rendezői székéből, de továbbra is ő játssza majd a címszereplőt, valamint produceri feladatokat is ellát az alkotásnál.

A döntés hátterében a következő dolgok szerepeltek:

Vannak bizonyos karakterek, akik különleges helyet foglalnak milliók szívében. Ezeknek az előadása hangsúlyt, szenvedélyt és a legjobb teljesítményt követeli meg. Világosság vált számomra, hogy a rendezéssel és főszereppel közösen nem vagyok képes arra a feladatra, amit ezek megkövetelnek. Éppen ezért a stúdióval közösen úgy döntöttem, hogy keresünk egy rendezőt, akivel együtt dolgozhatunk ezen a hatalmas filmen. Szerepem van még mindig a filmben, és megcsináljuk, de jelenleg egy rendezőt keresünk a feladatra. Rendkívüli módon elkötelezett vagyok a projekt iránt, és alig várom, hogy életre keljen, s világszerte lássák a rajongók.

Természtesen a stúdió sem hagyta szó nélkül az esetet. Elmondták, hogy továbbra is mindenben Affleck mögött állnak:

A Warner Bros. teljes mértékben támogatja Ben Affleck döntését, és továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy vele készítsük el a szóló Batman-filmet.

A stúdió és Affleck máris a rendezőt keresik a filmre. A Variety állítása szerint már egy rövid listát is írtak azok neveiről, akik képesek lehetnek összehozni a filmet. Az újság dolgozói picit szimatoltak, és úgy hallották, hogy A majmok bolygója: Háború film rendezője, Matt Reeves neve rajta van a listán.

A történet szerint Batman főellensége Joe Manganiello által játszott karakter lesz, vagyis Slade Wilson, vagy ha jobban tetszik, akkor Deathstroke. A filmben továbbá szerepet kap még Jeremy Irons, mint Alfred és J.K. Simons-t is láthatjuk Gordon rendőrfőnök szerepében. Reméljük, hogy hamarosan tényleg jó hírekkel szolgálhatunk, és végre bejelentik, hogy rendezőre talált a film. A stúdió egyelőre nem datálta a filmet, melynek szkriptjén Ben Affleck és Geoff Johns dolgozott az elmúlt hónapokban.

Batman-nel legközelebb idén találkozhatunk az Igazság Ligájában november 17-én.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.