Főoldal Filmek A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét
Filmek

A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét

Kiderült, mikor láthatjuk a Démonok között utolsó filmjét.

197
Démonok között
Forrás: Warner Bros.

12 évvel az első Démonok között bemutatója után az összesen kilenc filmet számláló univerzum most a nagy fináléra készül. Egy ideje már tudjuk, hogy a következő lesz az utolsó mozifilm a fősodorban, és tegnap este a Warner Bros. és a New Line Cinema végre azt is bejelentette, hogy mikor láthatjuk a horrorsorozat utolsó részét a mozikban.

A közlemény szerint a filmet 2025. szeptember 5-én fogják bemutatni a tengerentúlon, a címét azonban még nem hozták nyilvánosságra. A rendezői székbe visszatér a 2021-es Démonok között: Az ördög kényszerített és a 2023-as Az apáca II rendezője Michael Chaves.

A mostani bejelentés néhány hónappal azután történt, hogy a franchise alkotója, James Wan, egyesítette produkciós cégét, az Atomic Monstert a Blumhouse Productions-szal. Wan rendezte az eredeti filmet 2013-ban, valamint annak 2016-os folytatását, majd producerként visszatért az összes későbbi folytatásnál és spinoffnál.

A Démonok között három filmje mellett a franchise két spinoff-sorozatot is kapott: az Annabelle és Az apáca címekkel. Összesen nyolc film készült ebben a démoni univerzumban, amelyek összesen 2,1 milliárd dolláros bevételt hoztak a globális jegypénztáraknál.

A Démonok között fináléja mellett a Warner Bros. egy héttel előbbre hozta Maggie Gyllenhaal rendezőnek a The Bride! című filmjének bemutatóját, amely így 2025. szeptember 26-án jelenik meg, ugyanazon a napon, mint a Lionsgate Fűrész XI filmje.

Gyllenhaal író-rendezőként dolgozott a projekten, amely a Frankenstein történetének újragondolása. A film főszereplőjét Christian Bale játssza, egy magányos Frankensteint, aki az 1930-as évek Chicagójában egy orvossal “istent játszanak”, azon munkálkodnak, hogy egy meggyilkolt nőt “feltámasszanak”. A beavatkozás sikerrel jár, azonban a mennyasszony sokkal több lesz, mint amire számítottak, és egy radikális társadalmi mozgalmat indít el.

Démonok között
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...