Wide Screen
Image default
Filmek

Matt Reeves is dobbantott a The Batman-film rendezői székéből?

Most már egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy óriás bajban a Warner Bros. és a The Batman-film.

A The Hollywood Reporter nem régen hozta le, hogy forrásai megerősítették neki, hogy Matt Reeves rendező és a Warner Bros. stúdió között a tárgyalások kudarcba fulladtak. Még nem mondták ki, hogy Reeves is továbbállt volna, de benne van, hogy ismét elveszti rendezőjét a film. A stúdió továbbra is elszánt, és mindent megtesz, hogy elkészüljön az önálló Batman-film. De milyen árat fizet ezért? Viccet csinál magából!

Matt Reeves jelenleg A majmok bolygója: Háború utómunkálatain dolgozik, emiatt teljesen kizárt, hogy foglalkozni tudjon a DC Comics képregényfilmjével. És most mi lesz akkor? Jó kérdés. Az egész azzal indult, hogy 2016-ben Ben Affleck többször is elmondta, gondok vannak a szkripttel, nem állnak jól Geoff Johns-szal, egyszerűen nem akar összeállni a film. Majd rögtön az év elején robbant a bomba – korábban is pletykálták már -, hogy Affleck nem vállalja a rendezést, és új rendező után kell nézni. Bennfentes források pár napra rá már azt kezdték el pedzegetni, hogy többről van szó, s benne van a pakliban az is, hogy főszerepéről is lemond a színész, és teljesen kiszáll a projektből.

Reeves előtt a kalapban volt még Ridley Scott és Fede Alvarez neve is, elképzelhető, hogy újabb nevet húznak most ki. Őszintén szólva, kötve hisszük, hogy Ridley Scott csak úgy lemondana az Alien franchise-ról a DC kedvéért, s inkább Sötét lovag filmeket rendezne a következő években.

Ez most már kezd nagyon kínos lenni, és talán tényleg soha nem fog elkészülni a The Batman-film.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder megölte volna Batmant Az Igazság Ligája egyik folytatásában

Kévés Bence Mihály

Egyre bizonytalanabb, hogy elkészül Ben Affleck Batman-filmje

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább