Matt Reeves is dobbantott a The Batman-film rendezői székéből?

Most már egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy óriás bajban a Warner Bros. és a The Batman-film.

Most már egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy óriás bajban a Warner Bros. és a The Batman-film.

A The Hollywood Reporter nem régen hozta le, hogy forrásai megerősítették neki, hogy Matt Reeves rendező és a Warner Bros. stúdió között a tárgyalások kudarcba fulladtak. Még nem mondták ki, hogy Reeves is továbbállt volna, de benne van, hogy ismét elveszti rendezőjét a film. A stúdió továbbra is elszánt, és mindent megtesz, hogy elkészüljön az önálló Batman-film. De milyen árat fizet ezért? Viccet csinál magából!

Matt Reeves jelenleg A majmok bolygója: Háború utómunkálatain dolgozik, emiatt teljesen kizárt, hogy foglalkozni tudjon a DC Comics képregényfilmjével. És most mi lesz akkor? Jó kérdés. Az egész azzal indult, hogy 2016-ben Ben Affleck többször is elmondta, gondok vannak a szkripttel, nem állnak jól Geoff Johns-szal, egyszerűen nem akar összeállni a film. Majd rögtön az év elején robbant a bomba – korábban is pletykálták már -, hogy Affleck nem vállalja a rendezést, és új rendező után kell nézni. Bennfentes források pár napra rá már azt kezdték el pedzegetni, hogy többről van szó, s benne van a pakliban az is, hogy főszerepéről is lemond a színész, és teljesen kiszáll a projektből.

Reeves előtt a kalapban volt még Ridley Scott és Fede Alvarez neve is, elképzelhető, hogy újabb nevet húznak most ki. Őszintén szólva, kötve hisszük, hogy Ridley Scott csak úgy lemondana az Alien franchise-ról a DC kedvéért, s inkább Sötét lovag filmeket rendezne a következő években.

Ez most már kezd nagyon kínos lenni, és talán tényleg soha nem fog elkészülni a The Batman-film.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Logan - Farkas

KRITIKA: Logan - Farkas

Next Article

Mel Gibson megerősítette, hogy „randizgatnak” a Warner Bros.-szal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!