Wide Screen
Image default
Filmek

Ben Affleck megtörte a csendet, s beszélt a The Batman rebootról

A rendező eddig nem nagyon beszélt a filmről, mindössze annyit árult el, hogy keményen dolgoznak a szkripten.

A rendező eddig nem nagyon beszélt a filmről, mindössze annyit árult el, hogy keményen dolgoznak a szkripten.

A DC Comics és a Warner Bros. jobb időket is megélt már, mint amin keresztül mentek az elmúlt időben. Az év elején kis túlzással is, de mindenki nagy epekedéssel várta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát, sajnos azonban a siker elmaradt, helyette lehajtott fejjel távozó rajongókat lehetett csak látni a mozitermekből; arra már nem is merünk említést tenni, hogy milyen lett a Suicide Squad – Öngyilkos osztag film.

Kétség sem férhet hozzá, hogy DC-től most a Ben Affleck-féle The Batman filmet várjuk legjobban, nagy reményeket fűzünk a készülő projekthez, hiszen a film írója, és rendezője elmondta, csak akkor kezdenek neki a munkának, ha tökéletesre sikerült a forgatókönyv.

Múl héten Ben Affleck a New York Times vendége volt, ahol többek közt a színész karrierjéről, a leendő projektjeiről faggatták, de természetesen a The Batman reboot is szóba került. A színész elmondta, hogy még mindig a forgatókönyv befejezésén dolgozik, de már nagyon közel a vég:

Nem vagyok igazán híve a fordított dolgoknak, tehát amíg nincs forgatókönyv, nincs miről beszélni, jelenleg is dolgozunk rajta.

Látszólag nem sok változás történt ahhoz képest, mint ahol hetekkel korábban állt a rendező, vagyis még mindig nem készült el film forgatókönyve, és továbbra is keményen kell dolgozni a tökéletes forgatókönyvön – már ha sikerül összehozni egyet. Affleck azt is elmondta, hogy a lehető legtöbb időt szeretné szentelni a Batman filmnek, hogy az ikonikus denevérruhás ember méltó folytatást kapjon a vásznon. Affleck olyan nagy neveket hozott fel példaként interjújában, mint Tim Burton vagy Christopher Nolan, akik mindig tökéletes munkát végeznek, és példájukat szeretné követni a The Batman filmmel, hogy a film főszereplője végre igazi hőssé válhasson.

Tisztában vagyok a dolgokkal, és nem engedek ki félkész munkát a kezemből.

A következő film melyben a rajongók találkozhatnak Affleck-féle Batman figurájával az Igazság ligája lesz jövő novemberben. A szuperhősfilmben a sötét lovagon kívül találkozhatunk még Wonder Woman-nel – az amazonok hercegnője előbb még kap egy önálló filmet nyáron -, Cyborg-gal, Flash-sel, Aquaman-nel és sorunkban az utolsó helyet foglalja el Batman, de a valóságban éppen fordított a felállás, ő az, aki felállítja a csapatot. Tudjuk, hogy a Liga első bemutatkoztatása egyből kétrészes lesz, amelynek második részét eredetileg 2019. június 14-én mutatták volna be, azonban az elmúlt hetek eseményei feje tetejére állították a Warner ütemtervét, s ebből többen, köztük a The Hollywood Reporter is arra következtetésre jutott, hogy szabadságát letölteni kívánó Snyder, illetve az Igazság ligája 2. eltolása miatt a megüresedett június napon a The Batman kap premiert.

Az Igazság ligájában Batman visszaszerzi az emberekbe vetett bizalmát, és Superman-től eltanult önzetlensége révén Bruce Wayne (Batman) újdonsült szövetségese segítségét kéri – Wonder Woman -, hogy együtt vegyék fel a harcot a hatalmas fenyegetéssel. Batman-nek és Wonder Woman-nek a lehető leggyorsabban megoldást kell találniuk, hogy miként toborozhatják össze a metahumánokból álló csapatot, hogy együtt nézzenek szembe a legújabb fenyegetéssel, azonban lehet, hogy elkéstek ezzel, és még Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg és Aquaman együttes ereje sem képes megállítani a bolygót a katasztrófától.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat