x
Close


Közelgő események

Filmek

Mel Gibson megerősítette, hogy „randizgatnak” a Warner Bros.-szal

Először szerdán lehetett olvasni arról, hogy Mel Gibson kaphatja meg a Suicide Squad 2. rendezői székét, amit rákövetkező nap meg is erősítettek.

  • Publishedfebruár 18, 2017

Először szerdán kaptunk fejünkhöz, akkor jelentek meg arról szóló hírek, hogy Mel Gibson kaphatja meg a Suicide Squad 2. rendezői székét.

Alig egy napra rá, csütörtökön már be is bizonyosodott, hogy többről van itt szó, mint holmi pletykáról, merthogy a rendező a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy valóban tárgyal a Warner Bros. stúdióval a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatás rendezői székéről. Az esélyekről és a pletykákról beszélgettek a színész/rendezővel, és aki arra a kérdésre, hogy „Közel jártok, hogy nyélbe üssétek az üzletet, vagy ez még csak az első randi volt?” a következőt válaszolta:

Ez amolyan első randi féleség volt.

Az esetről egy Collin Llewellyn nevezetű rajongó kiposztolt egy videót, ennek ellenére sajnos a hang igen rossz minőségű, és nehéz megállapítani, hogy mit mondanak a felek. De senkinek sem vesszük el a kedvét, a lap tetején magatok is ellenőrizhetitek a videót.

Nem ez az első alkalom, hogy Gibson neve szóba kerül egy képregényfilmnél. Bírálta már a Marvel filmeket – Vasember 4 direktoraként is említették -, de talán akkor is a nyáron tett nyilatkozta a legdurvább, amelyben “egy kalap sz**nak” nevezte a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmet. Voltak hullámvölgyei, de láttunk tőle nagyon jó színészi alakítást, és rendezőként is alkotott nagyot. Legutóbbi filmje, A fegyvertelen katona is remek értékeléseket kapott a kritikusoktól, csöppet sem véletlen az Oscar-jelölése.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.