Főoldal Filmek Mel Gibson megerősítette, hogy „randizgatnak” a Warner Bros.-szal
Filmek

Mel Gibson megerősítette, hogy „randizgatnak” a Warner Bros.-szal

Először szerdán lehetett olvasni arról, hogy Mel Gibson kaphatja meg a Suicide Squad 2. rendezői székét, amit rákövetkező nap meg is erősítettek.

931

Először szerdán kaptunk fejünkhöz, akkor jelentek meg arról szóló hírek, hogy Mel Gibson kaphatja meg a Suicide Squad 2. rendezői székét.

Alig egy napra rá, csütörtökön már be is bizonyosodott, hogy többről van itt szó, mint holmi pletykáról, merthogy a rendező a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy valóban tárgyal a Warner Bros. stúdióval a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatás rendezői székéről. Az esélyekről és a pletykákról beszélgettek a színész/rendezővel, és aki arra a kérdésre, hogy „Közel jártok, hogy nyélbe üssétek az üzletet, vagy ez még csak az első randi volt?” a következőt válaszolta:

Ez amolyan első randi féleség volt.

Az esetről egy Collin Llewellyn nevezetű rajongó kiposztolt egy videót, ennek ellenére sajnos a hang igen rossz minőségű, és nehéz megállapítani, hogy mit mondanak a felek. De senkinek sem vesszük el a kedvét, a lap tetején magatok is ellenőrizhetitek a videót.

Nem ez az első alkalom, hogy Gibson neve szóba kerül egy képregényfilmnél. Bírálta már a Marvel filmeket – Vasember 4 direktoraként is említették -, de talán akkor is a nyáron tett nyilatkozta a legdurvább, amelyben “egy kalap sz**nak” nevezte a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmet. Voltak hullámvölgyei, de láttunk tőle nagyon jó színészi alakítást, és rendezőként is alkotott nagyot. Legutóbbi filmje, A fegyvertelen katona is remek értékeléseket kapott a kritikusoktól, csöppet sem véletlen az Oscar-jelölése.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.

Disney
Filmek

2015 óta a Disney először csúszott le a box office lista első helyéről

Nem a Disney termelte a legtöbb pénzt a mozikasszáknál a 2023-as évben.