Főoldal Filmek Mel Gibson-t akarják az Öngyilkos osztag 2 rendezőjének
Filmek

Mel Gibson-t akarják az Öngyilkos osztag 2 rendezőjének

A folytatás korai szakaszában arról mennek beszélgetések, hogy ki rendezze a második részt. Mel Gibson esélyesként pályázik rá.

946

A folytatás korai szakaszában arról mennek beszélgetések, hogy ki rendezze a második részt. Mel Gibson esélyesként pályázik rá.

Miután a kritikusok és a látogatók is kiálltak Gibson új filmje, A fegyvertelen katona mellett, könnyen elképzelhető, hogy a sikerre felfigyelt a Warner Bros. is, és szívesen látnák a DC Filmes Univerzumában, mint a Suicide Squad 2. direktoraként.

Szó se róla, tényleg egy öngyilkos osztag filmet láttunk 2016-ben, amit nem csak a kritikusok, de a rajongók előtt is elhasalt, habár a bevételek nem ezt mutatják. Mindenki csak szidta a filmet, hogy mennyire botrányosan volt összerakva, a vágások és maga a rendezés is mennyire primitív volt, ennek ellenére a tavalyi év egyik nagy blockbustere. Éppen ezért senki sem lepődik meg azon, hogy a stúdió folytatáson töri a fejét, ugyanakkor váratlanul ért mindenkit a The Hollywood Reporter híre, miszerint a film korai fázisában tart, és Mel Gibson-nal tárgyalnak a székről.

Egyelőre még hosszú út áll Gibson előtte, hogy képregényfilmet rendezhessen, hiszen előbb bele kell mélyednie a szuperhősfilmek világába. A THR forrása szerint a stúdió mindent megtesz az ügy érdekében, és nem különbül vélekedik erről a rendezős sem. Mindenképpen tisztán kell látnia a tényeket, ha valóban filmet szeretne rendezni a DC-nek.

A stúdiónak már arra is van megoldása, hogyha esetleg Mel Gibson nem vállalná el a rendezést. A forrás szerint befutó lehet még a hamarosan a mozikba kerülő Élet című film rendezője Daniel Espinosa, de vizsgálják még Ruben Fleischer-t a Zombieland-től és az Elven testek rendezőjét, Jonathan Levine-t is.

David Ayer az első rész rendezője jelenleg a Harley Quinn filmen, a Gotham City Sirens-en dolgozik Margot Robbie színésznővel. Elfoglaltsága mellett érhető, hogy miért nem tud foglalkozni a második részre, és hogy a stúdiónál miért keresnek új rendezőt. A Marvel-nél már láttuk számtalanszor, hogy az egyéni kvalitásokkal megáldott rendezők (James Gunn, Russo testvérek) mennyire jó hatással vannak egy adott filmre, s talán Gibson is képes lenne felrázni a franchise-t egy picit.

Időközben a Variety is megerősítette, hogy a Warner Bros.-nál Mel Gibson az első számú jelölt, de a felsorolt rendezők is jó eséllyel szállnak versenybe a Suicide Squad 2. székéért. Hajdan sok vád érte a színészt és rendezőt Hollywoodban, de mára fordult a kocka, és az elmúlt évek termései bizonyították hozzáértését. Mindenesetre érdekes hírrel állunk szemben, és személy szerint mi nagyon örülnénk, ha egy ilyen rendezőre bíznák a második részt, s talán a DC is tanulhatna belőle, hogy később hasonló dolgokat is megmernek majd húzni.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.