Főoldal Filmek Valószínűleg Arnold Schwarzenegger nélkül érkezik a The Predator
Filmek

Valószínűleg Arnold Schwarzenegger nélkül érkezik a The Predator

Boyd Holbrook a film egyik főszereplője beszélt Arni visszatéréséről, cameo-járól az új Ragadozóban.

901

Boyd Holbrook a film egyik főszereplője beszélt Arni visszatéréséről, cameo-járól az új Ragadozóban.

Shane Black rendező korábban már elmondta, hogy az új film inkább lesz az első két Ragadozó film folytatása, mintsem reboot, a történet újraindítása. Egy aprócska bibi van, mégpedig hogy ez ellentmondásba ütközik Holbrook napokban tett kijelentésével, amit a We Go This Covered-nek adott. Elképzelhető, hogy menet közben eldobták az eredeti tervet, esetleg a rendező próbál igazodni az elvárásokhoz, vagy így vagy úgy, de változtattak a forgatókönyvön. A színész azt is elmondta, hogy Dutch-ot (Arnold Schwarzengger) ne keressük majd a vásznon, mert nem lesz ott. A filmet egyébként ebben a hónapban kezdik el forgatni Vancouverben, erősítette meg a film főszereplője:

Jelenleg a Predator-on dolgozom, és ez nem folytatás lesz. Shane Black teljesen újat hozott létre, ami valamilyen módon a Predator birodalmában marad. És amiről ma beszéltünk, az bizonyos szempontból egy teljesen új történet, de gyökerei még így is valóságosak. Igazán friss lesz. Nem hiszem, hogy látni fogjátok Schwarzenegger-t a filmben. Amolyan csaliszerepet játszanak csak a filmben. Ez a film horror, sci-fi és western keveréke lesz.

Black írótársa, Fred Dekker korábban megerősítette azt is, hogy a film az első két rész folytatása lesz, tehát nem indítják újra a franchise-t. Dekker azt is elárulta, hogy a szkriptben van egy utalás arra, hogy a filmcímben miért egyes szám szerepel.

Egészen különleges hangvétele lehet majd a filmnek, hiszen a horror és sci-fi műfaját most ötvözik a western nyugati színpalettájával. Kissé furán hangzik, de minden bizonnyal nem ok nélkül ötvözik e három műfajjal azt a filmet, melynek stábját olyan színészek alkotják, mint Boyd Holbrook (Logan), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis), Trevante Rhodes (Holdfény), Keegan-Michael Key (Keanu: Macskaland), Thomas Jane (A megtorló), Jacob Tremblay (A szoba) és Sterling K. Brown (Rólunk szól, American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy).

A The Predator bemutatója 2018. február 9-én lesz Amerikában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Ragadozó
Filmek

Arnold Schwarzenegger vendégszerepet kaphat a Préda folytatásában?

A Préda rendezője a Ragadozó főszereplőjének visszatérésére utalt.

Terminátor: A gépek lázadása
Filmkritikák

Terminátor 3. – A gépek lázadása visszatekintő

A Terminátor-franchise harmadik résztől kezdődött a megosztottság.

Terminátor 2. – Az ítélet napja
Filmkritikák

Terminátor 2. – Az ítélet napja visszatekintő

Remek kezdés, pazar folytatás. Általában ez volt jellemző a régi franchise-okra, és...