Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új és egyben utolsó Power Rangers előzetes érkezett

Hetek választanak el bennünket a bemutatótól, ennek apropóján bemutatták a harmadik előzetest is a Power Rangers reboothoz.

Nagyszerűre sikerült az utolsó előzetes, melyben ha rövid időre is, de végre megpillanthatjuk a Zordokat, és még a főellenséget alakító Elizabeth Banks is szóhoz jut. Kétség sem férhet ahhoz, hogy Saban újragondolása, reboot-ja nagyon jól mutat a videókban, a marketing remek, a filmről alkotott összkép zseniális. És még azzal a gondolattal is eljátszanak Rangers-ök, hogy Vasemberre, vagy Pókemberre hasonlítanak leginkább.

Szinopszis a filmhez:

Saban teljesen újragondolta a Power Rangers-öket. Őt fiatal, hétköznapi tizenéves szemszögéből követhetjük végig az eseményeket, akik valamiféle rendkívüli és titokzatos tárgyra bukkantak, amitől természetfeletti erőre tettek szert. Most viszont nehéz feladat elé néznek: nem csak hőn szeretett városukat, Angel Grove-ot kell megmenteniük, hanem az egész világot, mert egy idegen fenyegetés épp arra készül, hogy elpusztítson mindent. Küszöbön áll a világvége, és csak a Rangers-ök menthetik meg a világot, amit ők is tudnak, de vajon nem késtek el? Időben sikerült megismerniük új erejüket?

John Gatins és Ashley Miller forgatókönyve alapján Dean Israelite rendező Power Rangers-filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, Magyarországra pedig április 6-án látogatnak a hősök. A Power Rangers főszereplői Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger) és Naomi Scott (The Pink Ranger).

Még több a témában...

Sok-sok hivatalos kép és egy szinkronos előzetes a Power Rangers reboothoz

Kévés Bence Mihály

A Disney végre bemutatta az Aladdin teljes előzetesét

Kévés Bence Mihály

Adrenalinra fel, mert itt a Power Rangers első előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább