Új és egyben utolsó Power Rangers előzetes érkezett

Hetek választanak el bennünket a bemutatótól, ennek apropóján bemutatták a harmadik előzetest is a Power Rangers reboothoz.

Hetek választanak el bennünket a bemutatótól, ennek apropóján bemutatták a harmadik előzetest is a Power Rangers reboothoz.

Nagyszerűre sikerült az utolsó előzetes, melyben ha rövid időre is, de végre megpillanthatjuk a Zordokat, és még a főellenséget alakító Elizabeth Banks is szóhoz jut. Kétség sem férhet ahhoz, hogy Saban újragondolása, reboot-ja nagyon jól mutat a videókban, a marketing remek, a filmről alkotott összkép zseniális. És még azzal a gondolattal is eljátszanak Rangers-ök, hogy Vasemberre, vagy Pókemberre hasonlítanak leginkább.

Szinopszis a filmhez:

Saban teljesen újragondolta a Power Rangers-öket. Őt fiatal, hétköznapi tizenéves szemszögéből követhetjük végig az eseményeket, akik valamiféle rendkívüli és titokzatos tárgyra bukkantak, amitől természetfeletti erőre tettek szert. Most viszont nehéz feladat elé néznek: nem csak hőn szeretett városukat, Angel Grove-ot kell megmenteniük, hanem az egész világot, mert egy idegen fenyegetés épp arra készül, hogy elpusztítson mindent. Küszöbön áll a világvége, és csak a Rangers-ök menthetik meg a világot, amit ők is tudnak, de vajon nem késtek el? Időben sikerült megismerniük új erejüket?

John Gatins és Ashley Miller forgatókönyve alapján Dean Israelite rendező Power Rangers-filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, Magyarországra pedig április 6-án látogatnak a hősök. A Power Rangers főszereplői Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger) és Naomi Scott (The Pink Ranger).

Total
0
Shares
Previous Article

Valószínűleg Arnold Schwarzenegger nélkül érkezik a The Predator

Next Article

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!