Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A kaszkadőr premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A kaszkadőr premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg A kaszkadőr című filmet a mozikban.

590
A kaszkadőr
Forrás: Universal Pictures

A való életben is kaszkadőr David Leitch most megrendezte az eddigi legszemélyesebb filmjét A kaszkadőr címmel, ami egy szerelmes levél az akciófilmekhez és az akciófilmeket készítő, keményen dolgozó és alulértékelt stábokhoz.

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?

Az Oscar-jelölt Ryan Gosling (Barbie, Kaliforniai álom, Drive – Gázt!) alakítja Colt Seaverst, a viharvert kaszkadőrt, aki egy éve otthagyta a szakmát, hogy a testi és lelki felépülésére koncentráljon. Most visszahívják egy gigantikus költségvetésű hollywoodi filmbe, amit az exe, Jody Moreno rendez, akit az Arany Glóbusz-díjas Emily Blunt (Oppenheimer, Hang nélkül, Sicario – A bérgyilkos) játszik. Ám a produkció sztárja, Tom Ryder (az Arany Glóbusz-díjas Aaron Taylor-Johnson; A gyilkos járat) eltűnik, és miközben a film könyörtelen producere (az Emmy-díjas Hannah Waddingham; Ted Lasso) megpróbálja a sztár eltűnését titokban tartani a stúdió és a sajtó előtt, Colt megcsinálja a film legelképesztőbb mutatványait, miközben igyekszik (mérsékelt sikerrel) visszalopni magát Jody kegyeibe. Ám ahogy a sztár eltűnésének rejtélye egyre mélyül, Colt egy olyan vészjósló bűntény kelepcéjében találja magát, amely egy bármilyen kaszkadőrmutatványnál veszélyesebb szakadék felé sodorja hősünket…

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek A kaszkadőr című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. április 29-én, hétfőn 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket április 28-án 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket a Discord-szerveren keresztül privát üzenetben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Nincs más teendőtök, mint csatlakozni hozzánk a Discord-szerveren, figyelmesen elolvasni a #szabályzat csatornában leírtakat, a végén elfogadni a szabályzatot, hogy a szerver összes csatornája elérhetővé váljon számotokra is. Ezután a #nyereményjáték csatornába beküldeni a helyes megoldást.

CSATLAKOZÁS

A kaszkadőr országos bemutatójára 2024. május 2-án kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Gru 4.
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Gru 4. premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Gru 4. című rajzfilmet a mozikban.

Képzeletbeli barátok
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Képzeletbeli barátok premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Képzeletbeli barátok című filmet a mozikban.