Alien: Covenant: képen nézhetjük meg a Paradicsomnak gondolt bolygót

Elérkezett a pillanat, hogy megcsodáljuk azt a bolygót, amiről azt gondolták, hogy maga a Paradicsom, avagy maga a Pokol?

Elérkezett a pillanat, hogy megcsodáljuk azt a bolygót, amiről azt gondolták, hogy maga a Paradicsom, avagy maga a Pokol?

Az éjjel a 20th Century Fox egy bő 4 perces kis felvezető anyaggal ajándékozott meg mindenkit, melyben végre láthattuk James Franco által alakított Branson kapitányt is.

Már annyit beszéltünk az új planétáról, de eddig nem sok mindent láttunk belőle. A helyről, melyről mindenki azt gondolta, hogy maga lesz a Paradicsom, és a Covenant hajó telepesei azért érkeznek a távoli galaxisba, hogy gyarmatosítsák. Eljött hát a pillanat. Az Empire Magazin új fényképén a legénység partraszállását nézhetjük meg az idegen bolygón, amelyről később kiderül, egy lakója mégis csak van: David, a Prometheus-ból, akit szintén Michael Fassbender játszik.

A magazin ugyanakkor megerősítette, hogy a lapon látható bolygó felszíne kissé eltér majd a filmben látottétól. Fassbender a következőkép nyilatkozott a szerepek leosztásáról:

Mekkora ötlet, hogy megannyi karakterrel találkozunk majd a filmben. Akik nem pusztán a hajó legénységét alkotják, ahogy azt sokan gondolták róluk. Visszakanyarodik azokhoz az igazán menő karakterekhez, akiket az eredeti Alien-ben is láttunk. Az Alien-eken kívül valódi kapcsolatok fognak szövődni.

Az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

A Han Solo-filmben láthatjuk az első nőnemű droidot a Star Wars franchise-ban?

Next Article

Hivatalosan is Matt Reeves rendezi a The Batman-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!