Főoldal Filmek A pletykák szerint Wesley Snipes újra Penge lesz a Marvel Moziverzumban
Filmek

A pletykák szerint Wesley Snipes újra Penge lesz a Marvel Moziverzumban

Wesley Snipes újra Penge lesz a hírek szerint.

5.2k
Penge

Túl sokat nem kell belegondolni az éjjel megjelent pletykába, konkrét részleteket nem tudni, de úgy tűnik, hogy Wesley Snipes Penge szerepében visszatér a Marvel Moziverzumban. A Marvel Studios még 2019 nyarán jelentette be, hogy hamarosan Penge is bemutatkozik Mahershala Ali főszereplésével, azóta pedig több problémával is szemben találta magát.

A rajongók körében az 1998-as Penge és annak első folytatása még mindig nagy becsben van (a Penge: Szentháromság már nem annyira), és a Marvel Comics karakterének sok rajongója úgy érzi, hogy a készülő feldolgozásban nehéz lesz felülmúlni Wesley Snipes ikonikus alakítását. A harmadik rész után többször felmerült, hogy esetleg Snipes újra eljátszhatja a szerepet, de amikor a Marvel Studios bejelentette a projektet Mahershala Alival, egyszer és mindenkorra szertefoszlott a remény.

Most azonban ismét elővették, hogy Snipes talán újra felveszi az ikonikus napszemüvegét és kardját, hogy megküzdjön a vámpírokkal; nem is akárhol, mindezt a Marvel Moziverzumban tenné. A bennfentes hírében álló Daniel Richtman jelentése szerint Snipes újra eljátszhatja Pengét, és legjobb tudomása szerint már aláírt, de fontos megjegyezni, hogy nem főszerepről egyeztettek. Itt vennénk elő egy másik pletykát, hogy a Deadpool és Rozsomák stáblista alatti jelenetétől eldobjuk majd az agyunkat, mert valami olyat látunk, amiről álmodni sem mertünk.

Nem kizárt, hogy ezt a bizonyos jelenetet Snipes-szal forgatták, és Penge látható a film stáblista alatti jelenetében. Shawn Levy rendező már megerősítette, hogy több variáns is feltűnik majd a multiverzumos kalandban, ezért olyan valószínű, hogy ebben láthatjuk legközelebb a Fénybenjárót.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

113 Hozzászólások

Közelgő események