Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz Mahershala Ali játékában

A San Diego-i Comic-Con Marvel bejelentései még nem értek véget, mert Kevin Feige megerősítette, hogy Penge is belép az univerzumba.

A San Diego-i Comic-Con Marvel bejelentései még nem értek véget, mert Kevin Feige megerősítette, hogy Penge is belép az univerzumba.

Azok után, hogy Wesley Snipes többször is elmondta, hogy nagyon szívesen csatlakozna a Marvel kötelékéhez és bújna Penge szerepébe negyedszer is, Kevin Feige inkább egy másik színésznek adja a karaktert szerepét. A Marvel Studios elnöke a Comic-Conon jelentette be, hogy a kétszeres Oscar-díjnyertes Mahershala Ali (Zöld könyv, Holdfény) színésze lesz, aki eljátszhatja Pengét a Marvel Moziverzumban.

Túl sok részletet nem osztottak meg a készülő projektről, beleértve azt sem, hogy a karakter a filmvásznon, vagy minisorozatban kell elképzelnünk, hiszen csak egy logót mutattak a Pengéhez, abból pedig messzemenő következtetést aligha szűrhetünk le.

Wesley Snipes 1998-ban bújt először a Fénybenjáró bőrébe, amit további két folytatás követett több-kevesebb sikerrel, ami végül teljesen megpecsételte a karakter sorsát. Most azonban a Marvel Studios kreatív csapatán a sor, hogy sikeresen adaptálja az egyik legsikeresebb képregényt.

Penge

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat