Wide Screen
Image default
Filmek

Ők lehetnek a The Batman és a Suicide Squad 2. gonosztevői

Megjelent egy pletyka, ami talán leleplezte Matt Reeves The Batman és Gavin O’Connor Suicide Squad 2 főellenségeit.

A kezdetekkor még úgy tűnt, hogy Joe Manganiello karaktere, Deathstroke kapja a főellenség szerepét a The Batmanben, azonban Matt Reeves rendező érkezésével alaposan átírták a történetet – Reeves egy új forgatókönyvet is kreált a Sötét lovagnak -, ami megváltoztatta a gonosztevő kilétét is a filmben. Később Pingvin felbukkanásáról is olvashattunk, de egy új pletyka most azt állítja, hogy egy harmadik titokzatos gonosztevő lehet a befutó. A Grace Randolph forrásai úgy tudják, hogy Reeves a The Court of Owls gonoszt fogja felhasználni a filmben, ő lesz a fő gonosztevő, de nem zárják ki, hogy mások is feltűnnek még a kalandban.

A forrás említést tesz arra is, hogy Gavin O’Connor Suicide Squad 2. folytatásra több gonosztevőt is számításba vesznek, miután Black Adam valószínűleg kihagyja a filmet. Bár a hírt Dwayne Johnson nem kommentálta, de erre utaló jelek már az elmúlt hónapokban voltak, hogy nagy változáson esett át az Öngyilkos osztag második része is. A hírek szerint akár Zatanna, Raven és még Kara Zor-El is feltűnhet, de ezek mind csak találgatások, hivatalos megerősítést egyik karakter sem kapott, de talán majd most a Comic-Conon.

Még több a témában...

Ők négyen lehetnek The Batman-film főgonoszai

Kévés Bence Mihály

2018 tavaszán jöhet Ben Affleck Batman filmje?

Czanik Gergely

Megerősítve: Teljesen átírták a The Batman forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább