Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Elképzelhető, már nem csak pletyka, miszerint Pingvin szerepet kap a DC egy készülő új filmjében.

Elképzelhető, már nem csak pletyka, miszerint Pingvin szerepet kap a DC egy készülő új filmjében.

Matt Reeves rendező The Batman filmje nem most fog kijönni, még csak készülő félben van, hiszen a rendező jelenleg is dolgozik a film forgatókönyvén. Azonban úgy tűnik, hogy fény derült egy potenciális gonosztevőre, akivel Batman szembe találhatja magát a filmben, vagy nem is a denevérember önálló részében látjuk Pingvint, hanem a Birds of Prey csajos filmben?

Justin Kroll, a Variety munkatársa hozta le a hírt (pletykát), aki egy névtelen forrásra hivatkozva azt állítja most, hogy Pingvin lesz Matt Reeves rendező szuperhősfilmjének első számú gonosztevője. Kroll megjegyezte, hogy Reeves még mindig nem készült el a forgatókönyvvel, de az borítékolható, hogy a történet teljesen más irányt vesz, mint ahogy Ben Affleck és Geoff Johns gondolta (szerintünk Deathstroke lett volna a legideálisabb ellenfele a Sötét lovagnak). Forgatásról még mindig nem hallani, de egyre biztosabb, hogy ha el is kezdik a termelést, arra csak 2019 végén kerül sor, ami pedig egy 2020-as bemutatót vetít előre. Idő az van, csak a végeredmény is legyen jó, bár Matt Reevesben nem csalódtunk még, így minden okunk megvan a reményre.

Azt viszont senki sem tudja, hogy mi folyik most a Warner / DC falai mögött. Több filmet is bejelentettek, de hát tudjuk, ez nem garancia, hogy a filmek is elkészülnek belőle. Elég csak a Flashpointra gondolni, ami előbb megkapta a rendezőpárosát, majd a napokban egy egészen hihető forrás azzal állt elő, hogy a rendezők távozni fognak és a filmet a stúdió megint kukázza. De reméljük, hogy nem jut hasonló sorsra a Birds of Prey, a Suicide Squad 2., a Joker-film, Harley Quinn saját filmje, a Nightwing és a Deathstroke, amiket már nagyon, nagyon megnéznénk a moziban – persze minőségi kiadásban, ahogy volt a Wonder Woman esetében.

Total
0
Shares
Previous Article

A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén

Next Article
Knights of the Old Republic

Mozivászonra érkezik a Star Wars Knights of the Old Republic?

Related Posts
Wide Screen YouTube