Wide Screen
Image default
Filmek

Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Elképzelhető, már nem csak pletyka, miszerint Pingvin szerepet kap a DC egy készülő új filmjében.

Matt Reeves rendező The Batman filmje nem most fog kijönni, még csak készülő félben van, hiszen a rendező jelenleg is dolgozik a film forgatókönyvén. Azonban úgy tűnik, hogy fény derült egy potenciális gonosztevőre, akivel Batman szembe találhatja magát a filmben, vagy nem is a denevérember önálló részében látjuk Pingvint, hanem a Birds of Prey csajos filmben?

Justin Kroll, a Variety munkatársa hozta le a hírt (pletykát), aki egy névtelen forrásra hivatkozva azt állítja most, hogy Pingvin lesz Matt Reeves rendező szuperhősfilmjének első számú gonosztevője. Kroll megjegyezte, hogy Reeves még mindig nem készült el a forgatókönyvvel, de az borítékolható, hogy a történet teljesen más irányt vesz, mint ahogy Ben Affleck és Geoff Johns gondolta (szerintünk Deathstroke lett volna a legideálisabb ellenfele a Sötét lovagnak). Forgatásról még mindig nem hallani, de egyre biztosabb, hogy ha el is kezdik a termelést, arra csak 2019 végén kerül sor, ami pedig egy 2020-as bemutatót vetít előre. Idő az van, csak a végeredmény is legyen jó, bár Matt Reevesben nem csalódtunk még, így minden okunk megvan a reményre.

Azt viszont senki sem tudja, hogy mi folyik most a Warner / DC falai mögött. Több filmet is bejelentettek, de hát tudjuk, ez nem garancia, hogy a filmek is elkészülnek belőle. Elég csak a Flashpointra gondolni, ami előbb megkapta a rendezőpárosát, majd a napokban egy egészen hihető forrás azzal állt elő, hogy a rendezők távozni fognak és a filmet a stúdió megint kukázza. De reméljük, hogy nem jut hasonló sorsra a Birds of Prey, a Suicide Squad 2., a Joker-film, Harley Quinn saját filmje, a Nightwing és a Deathstroke, amiket már nagyon, nagyon megnéznénk a moziban – persze minőségi kiadásban, ahogy volt a Wonder Woman esetében.

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon