Batman Flash

A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?

A Warnernek ismét meggyűlt a baja a Flashpointtal. A hírek szerint a projekt megint meghalt, és törölni kell.

A Warnernek ismét meggyűlt a baja a Flashpointtal. A hírek szerint a projekt megint meghalt, és törölni kell.

Az elmúlt hetekben több aggasztó hír is megjelent arról, hogy talán Ben Afflecket a Flashpointban látjuk utoljára Batmanként, azonban a Warner Bros. stúdiónak gondja támadt a film előkészítésével. Több forrás is megerősítette, hogy halott a projekt, így mi lesz most veled Batman?

Márciusban számoltunk be nektek a hírről, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein aláírt a Flashpointra, de a legfrissebb hírek szerint a projekt meghalt, és a rendezők hamarosan távozni fognak a film éléről. Ezzel együtt jelentek meg azok a hírek is, miszerint Ben Affleck a filmben végleg szögre akasztaná a denevérjelmezt, de így hogy nem készül el a film, nehéz lesz szabadulni a szereptől. Alternatívák természetesen így is akadnak.

Azt tudjuk, hogy Afflecknek még egy filmre szóló szerződése van, utána lejár a kontraktusa a stúdióval, így szabadon otthagyhatja a Sötét Lovag címet. Ne feledjük, hogy Matt Reeves jelenleg is dolgozik egy Batman-film előkészítésén, de ezek után nem lennénk meglepve, ha abban a szerepet már egy másik színész venné át, s Afflecktől egy másik filmben búcsúznánk. A színész maga is úgy fogalmazott, hogy keresik a tökéletes alkalmat, amikor kiléphet az álarc mögül, és megköszönheti rajongóinak a támogatást. Most összegyűjtöttük nektek pár alternatívát, melyekben Ben Affleck távozhat.

Suicide Squad 2

Az első részben Batman egy cameo erejéig ugyan, de ott volt a filmben, és ha belegondolunk, akkor miért ne tűnhetne fel a folytatásban is? Számos Suicide Squad karakter része a Batman világnak, elég csak Jókerre gondolni, úgyhogy ez egy remek búcsúfilm lehetne a színésztől. A folytatást egyébként Gavin O’Connor rendezi, akivel a színész A könyvelőn is együtt dolgozott, tehát ez tovább erősítené azt a tényt, hogy ez lesz Affleck utolsó filmje.

Harley Quinn saját filmje

Harley Quinn a Suicide Squadban mutatkozott be, aki akkora sikernek örvendett a rajongók körében, hogy a stúdió rögtön adott is neki egy saját filmet. A filmet jelenleg Birds of Prey címen jegyzik, és előkészületei jelenleg is tartanak. Kevesebb esélyt látunk arra, hogy ebben a részben köszönjük meg Affleck munkáját, de miért ne pont itt történne meg?

Az Igazság Ligája

Szerencsétlen helyzet lenne, ha Az Igazság Ligája lett volna az utolsó alkalom, amikor a színészt Batmenként láttuk. Afflecknek még egy filmre szóló szerződése van, de ez nem jelenti azt, hogy teljesíteni is kell a leírtakat. Több hír is megjelent arról, hogy mind a Warner Bros., mind Affleck egyetért azzal, hogy itt az ideje továbblépni, és átadni egy másik színésznek a szerepet. A kérdés inkább csak az, hogy mikor jön el ez a pillanat, és Matt Reeves milyen történettel áll elő. Pletykák szerint Reeves egy fiatalabb színésznek szánná a szerepet, noha ezt korábban cáfolta.

Az mindenesetre biztos, hogy a DC Comics és Warner Bros.-nak össze kell kapnia magát, mert a Wonder Woman sikere után nem voltak képesek jó filmet felmutatni. Idén csak egy DC-filmet látunk, az Aquamant, aminek bemutatója december 21-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Simon Pegg megerősítette, ki rendezi a Star Trek 4-et

Next Article

Bryce Dallas Howard egy T-Rexet lovagol meg a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom tévészpotban

Related Posts