Harley Quinn

Harley Quinn szerepelni fog James Gunn rendező The Suicide Squad rebootjában

A korábbi hírek ellenére Harley Quinn mégis szerepelhet a The Suicide Squad rebootban, amin jelenleg is dolgozik James Gunn.

A korábbi hírek ellenére Harley Quinn mégis szerepelhet a The Suicide Squad rebootban, amin jelenleg is dolgozik James Gunn.

A mindig hiteles Forbes arról számolt be, hogy az elmúlt hetekben közzétett DC Moziverzumról megjelent hírek nem feltétlenül voltak pontosak, különösen igaz ez James Gunn rendezőre bízott Suicid Squad – Öngyilkos osztag franchisera. Az már biztos, hogy Jared Leto Joker karakterével nem találkozunk többet a filmvásznon, ugyanis a stúdió elkaszálta a Joker és Harley Quinn közös produkcióját, ám nagyon szomorúak lettünk volna, hogy Harley Quinn nem térne volna vissza a The Suicide Squad rebootban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A korábbi hírek azt pedzegették, hogy Margot Robbie által megformált Harley Quinn várhatóan nem fog szerepet kapni James Gunn történetében, mert a Marveltől érkezett rendező teljesen új csapattal képzeli el a folytatást. Szerencsére azonban a Forbes forrásai megtudták időközben, hogy Harley Quinn vissza fog térni a rebootban, ami arra utal, hogy a karakterrel mindvégig számoltak a DC-nél, legfőképpen James Gunn direktor. A lap forrásai azt is megtudták, hogy a vártnál sokkal előbb kezdik a forgatást.

A produkcióhoz közeli forrástól megtudtuk, hogy valójában a Harley Quinnról és a The Suicide Squad-filmről megjelent információk nem naprakészek – Harley valóban feltűnik a James Gunn-féle Öngyilkos osztagban, aminek munkálatai várhatón még év vége előtt elkezdődnek.

A forrás pontos információval nem tudott szolgálni, hogy a forgatást mikor kezdik, de alighanem valamikor az év második felében, nyár végén, vagy ősszel kezdik. Margot Robbie jelenleg az önálló filmjén, a Birds of Preyen dolgozik, amivel legkorábban májusra elkészülnek, így a nyári szünet után felfrissülve vetheti magát bele James Gunn-nal a közös munkába.

A Warner Bros. a The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-ára időzítette.

Harley Quinn

Total
11
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Ned Benson átírja a Fekete Özvegy-film forgatókönyvét

Next Article

A Paramount válaszolt arra, hogy az ŰrDongó a Transformers franchise rebootja-e

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!