Harley Quinn

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Margot Robbie képe és a teaser videó után most több tucat másik képet kaptunk a Birds of Prey első forgatási napjairól. A 20 másodpercesre sikerült teaser videóban Harley Quinn mellett feltűnt még Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Renee Montoya (Rosie Perez), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) és Victor Zsasz (Chris Messina), de a csajok ellenfelét, Fekete Maszkot játszó Ewan McGregor is felfedte karakterét a várva-várt DC-filmben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azok után, hogy Harley teljes egészében felfedte új jelmezét, de a most kiszivárgott forgatási képek még beszédesebbek lettek, ugyanis a legújabb képeknek hála azt is tudjuk, hogy Miss Quinn és Joker (Jared Leto) szakítottak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag románca után. Legalábbis erre utaló tetoválást látunk Harley Quinn combján: Harley + Puddin (utalás Jokerre), azonban a Puddin áthúzva szerepel, tehát a szerelmesek már nincsenek együtt a folytatásban.

Margot Robbie színésznő először 2016-ban játszotta el Harley Quinnt, s annyira beleszeretett a szerepbe, hogy produkciós cégével beszállt a Birds of Prey előkészületébe is, hogy mindenben támogassa a Warner projektjét, s mielőbb visszatérhessen Harley a mozivászonra. A karakterről először 1992-ben olvashattunk a Batman: The Animated Series, Harley Quinn című képregényszámban, de egészen 2016-ig kellett várni, hogy szerephez jusson egy mozifilmben, akkor viszont Robbie karaktere radikális változáson esett át, ugyanakkor megmaradtak a képregényes jellemvonásai a filmvászonra is.

A filmet 2020. február 7-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article
The Batman

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

Next Article

Vel Amet Pulvinar Massa Integer Libero Dui Tempus Ante Justo Ut Viverra

Related Posts