Wide Screen
Filmek

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Margot Robbie képe és a teaser videó után most több tucat másik képet kaptunk a Birds of Prey első forgatási napjairól. A 20 másodpercesre sikerült teaser videóban Harley Quinn mellett feltűnt még Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Renee Montoya (Rosie Perez), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) és Victor Zsasz (Chris Messina), de a csajok ellenfelét, Fekete Maszkot játszó Ewan McGregor is felfedte karakterét a várva-várt DC-filmben.

Azok után, hogy Harley teljes egészében felfedte új jelmezét, de a most kiszivárgott forgatási képek még beszédesebbek lettek, ugyanis a legújabb képeknek hála azt is tudjuk, hogy Miss Quinn és Joker (Jared Leto) szakítottak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag románca után. Legalábbis erre utaló tetoválást látunk Harley Quinn combján: Harley + Puddin (utalás Jokerre), azonban a Puddin áthúzva szerepel, tehát a szerelmesek már nincsenek együtt a folytatásban.

Margot Robbie színésznő először 2016-ban játszotta el Harley Quinnt, s annyira beleszeretett a szerepbe, hogy produkciós cégével beszállt a Birds of Prey előkészületébe is, hogy mindenben támogassa a Warner projektjét, s mielőbb visszatérhessen Harley a mozivászonra. A karakterről először 1992-ben olvashattunk a Batman: The Animated Series, Harley Quinn című képregényszámban, de egészen 2016-ig kellett várni, hogy szerephez jusson egy mozifilmben, akkor viszont Robbie karaktere radikális változáson esett át, ugyanakkor megmaradtak a képregényes jellemvonásai a filmvászonra is.

A filmet 2020. február 7-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Patty Jenkins rendező elárulta, hogy lesz-e romantikus kapcsolat a Wonder Woman 1984-ben Diana és Barbara között

Kévés Bence Mihály

A Batmobile legapróbb részleteit is jól szemügyre vehetjük a The Batman-filmhez készült modellterven

Kévés Bence Mihály

David Ayer szerint a Deadpool miatt csináltak vígjátékot az Öngyilkos osztagból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat