Harley Quinn

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Margot Robbie képe és a teaser videó után most több tucat másik képet kaptunk a Birds of Prey első forgatási napjairól. A 20 másodpercesre sikerült teaser videóban Harley Quinn mellett feltűnt még Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Renee Montoya (Rosie Perez), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) és Victor Zsasz (Chris Messina), de a csajok ellenfelét, Fekete Maszkot játszó Ewan McGregor is felfedte karakterét a várva-várt DC-filmben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azok után, hogy Harley teljes egészében felfedte új jelmezét, de a most kiszivárgott forgatási képek még beszédesebbek lettek, ugyanis a legújabb képeknek hála azt is tudjuk, hogy Miss Quinn és Joker (Jared Leto) szakítottak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag románca után. Legalábbis erre utaló tetoválást látunk Harley Quinn combján: Harley + Puddin (utalás Jokerre), azonban a Puddin áthúzva szerepel, tehát a szerelmesek már nincsenek együtt a folytatásban.

Margot Robbie színésznő először 2016-ban játszotta el Harley Quinnt, s annyira beleszeretett a szerepbe, hogy produkciós cégével beszállt a Birds of Prey előkészületébe is, hogy mindenben támogassa a Warner projektjét, s mielőbb visszatérhessen Harley a mozivászonra. A karakterről először 1992-ben olvashattunk a Batman: The Animated Series, Harley Quinn című képregényszámban, de egészen 2016-ig kellett várni, hogy szerephez jusson egy mozifilmben, akkor viszont Robbie karaktere radikális változáson esett át, ugyanakkor megmaradtak a képregényes jellemvonásai a filmvászonra is.

A filmet 2020. február 7-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
22
Shares
Previous Article
The Batman

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

Next Article

Vel Amet Pulvinar Massa Integer Libero Dui Tempus Ante Justo Ut Viverra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!