Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie Harley Quinn visszatéréséről posztolt

Kezdődik a Birds of Prey női szuperhősfilm forgatása, amiről Margot Robbie meg is osztotta az első képet, rajta Harley Quinn karakterével.

Már nagyon várjuk Harley Quinn visszatérését a mozivászonra, miután ő volt az egyik feledhetetlen karaktere a Suicide Squad – Öngyilkos osztagból. Ugyan csak néhány hét múlva kezdődik a Birds of Prey forgatása, de a legfrissebb fotó alapján a Warner már most kamerapróbát tart, amiről Margot Robbie képet is posztolt közösségi falára.

Cathy Yan rendező korhatáros csajos filmje, ha úgy tetszik az Öngyilkos osztag női megfelelőjének forgatását tavaszra időzítették, hogy tartani tudják a jövő év elejére kiírt bemutatót. Margot Robbie zseniális alakításában ismertük meg Harley Quinnt a DC Moziverzumban, és reményeink szerint a folytatásban még többet látjuk a Jokerlányt, hiszen a Birds of Prey javarészt róla fog szólni. És már azt is tudni véljük, hogy Miss Quinn ruhatára gazdagabb lesz, sok férfi rajongó nagy bánatára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss me? 💋HQ

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

És ha ez még nem lenne elég, akkor egy videó is megjelent Harley Quinnről:

Margot Robbie először kissé vonakodott a szereptől, de később annyira beleszeretett a karakterébe, hogy szinte neki köszönhetjük a Birds of Prey projektet, amire saját produkciós cégét is bevonta, hogy segítsék és felügyeljék az előkészületeket. Robbie legutóbbi alakításaiból kiindulva még a korábbinál is jobb Harley Quinn-t várhatunk a folytatásban, és az előzetes jelek szerint a karakter nem sokat fog változni a következő részre, a kérdés már csak, hogy Mary Elizabeth Winstead és Jurnee Smollett-Bell mikor öltik magukra Vadásznő és Fekete Kanári jelmezét? A főgonosz szerepéről már nem is beszélve, akit szintén egy nagyon ígéretes színész kelt életre, Ewan McGregor is aláírt a filmre, ő lesz Fekete Maszk.

A Birds of Prey bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat