Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey főgonoszát

Egyre ígéretesebb a Birds of Prey című film szereplőgárdája, ezúttal Ewan McGregor csatlakozhatott a DC következő női szuperhősfilmjéhez.

Egyre ígéretesebb a Birds of Prey című film szereplőgárdája, ezúttal Ewan McGregor csatlakozhatott a DC következő női szuperhősfilmjéhez.

Ahogy arról már korábban többen is pletykáltak, a DC / Warner páros női szuperhősfilmjében a főellenség szerepét Black Mask jelenti, aki a Batman képregényekből sokaknak ismerős lehet. Késő este több forrás is arról számolt be, hogy Ewan McGregor színész aláírt a szerepre, így ő fogja életre kelteni Fekete Maszkot a DC női képregényfilmjében, de pontos részleteket nem árultak el a karakterről, így még azt sem tudjuk, hogy azonos lesz-e a képregényekével vagy lesznek különbségek – ez leginkább azért érdekes kérdés, merthogy a karakter megjelenése nagyon hasonlít a Marvel Moziverzumban látott Vöröskoponyához, így félő, hogy sokan összekevernék a két karaktert.

Magáról a karakterről azt kell tudni, hogy Black Mask először az 1985-ös Batman képregények #386-os számában bukkant fel, azóta viszont gyakran került összetűzésbe a Sötét Lovaggal. Többek között Black Mask volt felelős a női Robin, Stephanie Brown meggyilkolásáért is.

McGregor olyan világsztárok mellé csatlakozott a produktumban, mint Margot Robbie, aki nem mellesleg aktívan részt vesz a film tervezésében is, sőt, még produkciós cégét is bevonták a munkába, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a mozifilmből. McGregor és Robbie mellett Jurnee Smollet-Bell (Fekete Kanári) és Mary Elizabeth Winstead (Vadásznő), miközben Rosie Perez Renee Montoyát kelti életre.

A Birds of Prey névre keresztelt projektet 2020. február 7-én mutatják be az amerikai mozikban.

Total
4
Shares
Previous Article
Bad Boys

Martin Lawrence is aláírt a Bad Boys harmadik részére

Next Article

Ridley Scott a Gladiátor folytatásán dolgozik Peter Craig forgatókönyvíróval

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!