Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Ewan McGregor kelti életre a Birds of Prey főgonoszát

Egyre ígéretesebb a Birds of Prey című film szereplőgárdája, ezúttal Ewan McGregor csatlakozhatott a DC következő női szuperhősfilmjéhez.

Egyre ígéretesebb a Birds of Prey című film szereplőgárdája, ezúttal Ewan McGregor csatlakozhatott a DC következő női szuperhősfilmjéhez.

Ahogy arról már korábban többen is pletykáltak, a DC / Warner páros női szuperhősfilmjében a főellenség szerepét Black Mask jelenti, aki a Batman képregényekből sokaknak ismerős lehet. Késő este több forrás is arról számolt be, hogy Ewan McGregor színész aláírt a szerepre, így ő fogja életre kelteni Fekete Maszkot a DC női képregényfilmjében, de pontos részleteket nem árultak el a karakterről, így még azt sem tudjuk, hogy azonos lesz-e a képregényekével vagy lesznek különbségek – ez leginkább azért érdekes kérdés, merthogy a karakter megjelenése nagyon hasonlít a Marvel Moziverzumban látott Vöröskoponyához, így félő, hogy sokan összekevernék a két karaktert.

Magáról a karakterről azt kell tudni, hogy Black Mask először az 1985-ös Batman képregények #386-os számában bukkant fel, azóta viszont gyakran került összetűzésbe a Sötét Lovaggal. Többek között Black Mask volt felelős a női Robin, Stephanie Brown meggyilkolásáért is.

McGregor olyan világsztárok mellé csatlakozott a produktumban, mint Margot Robbie, aki nem mellesleg aktívan részt vesz a film tervezésében is, sőt, még produkciós cégét is bevonták a munkába, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a mozifilmből. McGregor és Robbie mellett Jurnee Smollet-Bell (Fekete Kanári) és Mary Elizabeth Winstead (Vadásznő), miközben Rosie Perez Renee Montoyát kelti életre.

A Birds of Prey névre keresztelt projektet 2020. február 7-én mutatják be az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat a The Mandalorian vizuális effektusait fogja kiaknázni

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat