Nem akárkit szemeltek ki Black Mask szerepére

A legfrissebb hírek szerint a Warner egy igazi hollywoodi nagyágyúra bízná Black Mask szerepét a Birds of Preyben.

A legfrissebb hírek szerint a Warner egy igazi hollywoodi nagyágyúra bízná Black Mask szerepét a Birds of Preyben.

Még csak szóbeszéd tárgya, tisztázatlan, hogy ki lesz Birds of Prey főellensége, de többen is úgy vélik, hogy Black Mask lehet az, akivel Harley Quinn (Margot Robbie) és csapata összetűzésbe kerül 2020-ban. Úgy tűnik azonban, hogy a Warner Bros. nagyon komolyan gondolja a DC Moziverzum építést – tanulva az utóbbi hibákból -, mert Sharlto Copley és Ewan McGregor is meghallgatáson vett részt a stúdiónál egy titokzatos szerepre. Ez a szerep pedig sokak szerint Black Mask.

A pletyka nem sokkal azután jelent meg, hogy tegnap egy forrás beszámolt arról, hogy kik kapták Vadásznő és Fekete Kanári szerepét a Birds of Preyben. Renee Montoya és Cassandra Cain után a Variety szerkesztője, Justin Kroll tudomására jutott, hogy Sharlto Copley és Ewan McGreggor színészeket nézték ki egy szerepre, de egyelőre csak meghallgatásokon vesznek részt, még nem döntöttek velük kapcsolatban.

Később megjelent egy másik pletyka, hogy a Vasember 3-ból Sam Rockwell is az esélyesek között van, de ezt gyorsan cáfolták, Kroll véleménye szerint a színész nemet mondott a felkérésre.

A Birds of Prey bemutatója 2020. február 7-én lesz a tengerentúlon.

Total
15
Shares
Previous Article

Hónapokkal eltolták a Hellboy-reboot bemutatóját

Next Article

Egy romantikus szexkomédia lesz a Gambit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!