Kiválasztották a Vadásznő és Fekete Kanári színészőket

A napokban bejelentették, hogy mikor látjuk a Birds of Prey csajosmozit, most az is kiderült, hogy kik keltik életre Fekete Kanárit és Vadásznőt.

A napokban bejelentették, hogy mikor látjuk a Birds of Prey csajosmozit, most az is kiderült, hogy kik keltik életre Fekete Kanárit és Vadásznőt.

A DC meglehetősen előre haladott állapotban van a Birds of Prey csajosmozival, ugyanis nem elég, hogy az elmúlt napokban bejelentették, hogy a filmet 2020. február 7-én küldik moziba, most a legfrissebb hírek szerint azt is tudni, hogy Harley Quinn (Margot Robbie) mellett kik játsszák majd Fekete Kanárit és Vadásznőt a mozivásznon.

A Variety legfrissebb értesülései szerint a jelöltek listájáról kihúztak mindenkit a szóban forgó szerepekre, míg végül egy-egy név maradt. Vadásznő szerepére versenyben volt Sarah Margaret Qualley (A hátrahagyottak), Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10), illetve Cristin Milioti (Így jártam anyátokkal), de Mary Elizabeth Winstead kapta a szerepet. Fekete Kanáriért Gugu Mbatha-Raw (Időcsavar), Jurnee Smolett-Bell (Underground) és Janelle Monáe (A számolás joga) voltak harcban, amiből Jurnee Smollett-Bell került ki győztesen.

De ezzel még nem értek véget a szereplőválogatáson történő meghallgatások, ugyanis Renee Montoya szerepére több színésznő is pályázik. A stúdió két név között vacillál, Justina Machado és Roberta Colindrez között, akik közül valaki megkapja a feladatot, hogy eljátsszon egy leszbikus gothami detektívet. A hírek szerint Cassandra Cain egy 12 éves kislányként tűnik fel a filmben, amit a Warner Bros. egy ázsiai színésznek szán. A film főellenségét Black Mask jelenti majd, bár ezt hivatalosan nem jelentették be, de várhatóan hamarosan ezt is megerősítik majd.

A forgatást jövőre kezdik, hogy tartani tudják a 2020-as bemutatót, így vélhetően az elkövetkező hetekben még több információt kapunk a Birds of Preyről.

Total
24
Shares
Previous Article

Ütős lett a Creed 2 legújabb előzetese

Next Article

Bemutatódátumot és címet kapott a Boldog halálnapot! folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!