Premierdátumot kapott a Birds of Prey

A Warner Bros. stúdiótól bemutatót kapott Harley Quinn, Fekete Kanári és Vadásznő közös filmje, a Birds of Prey.

A Warner Bros. stúdiótól bemutatót kapott Harley Quinn, Fekete Kanári és Vadásznő közös filmje, a Birds of Prey.

Hétvégén több DC bejelentésre is sor került. Először azt tudtuk meg, hogy Harley Quinn és Joker közös film forgatókönyvét elkészítették, és már át is adták a stúdiónak, amit most egy újabb Harley Quinn film követett, a Birds of Prey. A The Wrap értesülései szerint a film egészen előre haladott állapotban van.

A bejelentés szerint a cím nélküli Birds of Prey premiere 2020. február 20-án lesz, ami azt jelenti, hogy a stúdió nem igazán foglalkozik a James Bond franchise következő részével, amit az eredeti tervekkel ellentétben nem 2019 novemberében mutatnak be, hanem 2020. február 14-én. (Danny Boyle rendező távozása után picit át kellett ütemezni a munkát, ezért is a nagy csúszás.)

Részletekbe nem bocsátkoztak a történettel kapcsolatban, de azt megerősítették, hogy a filmben Harley Quinn oldalán több női karakter is feltűnik, köztük Fekete Kanári, Renee Montoya és Vadásznő is erősíteni fogja a női csapatot, míg az ellenlábas szerepében Black Mask lesz látható. Várhatóan Cassie Cain is szerephez jut majd a filmben, bár ezt a közleményben nem erősítették meg, de nem is cáfolták a róla szóló pletykákat.

Több kérdés is felmerült a bejelentéssel kapcsolatban. Az egyik, hogy Margot Robbie mellett kik vállalnak még szerepet a lánycsapatban. Sajtóhírek szerint jelenleg is folynak a szereplőválogatások, s Fekete Kanárit olyan színésznők kelthetik életre, mint Gugu Mbatha-Raw (Időcsavar), Jurnee Smolett-Bell (Underground) és Janelle Monáe (A számolás joga), míg Vadásznő szerepére Sarah Margaret Qualley (A hátrahagyottak), Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10), illetve Cristin Milioti (Így jártam anyátokkal) színésznők ácsingóznak.

Másfelől kérdés továbbá, hogy az állítólag jövő év elejére időzített Birds of Prey forgatás mit jelent a többi DC-filmre nézve, hiszen éppen a napokban jelentették be, hogy a Harley Quinn és Joker forgatókönyve elkészült, de a régóta halogatott Suicide Squad második rész forgatása is váratja már a rajongókat egy ideje. Gavin O’Connor rendező már tűkön ül, hogy munkába álljon a folytatás élén, aminek bemutatódátuma továbbra sincs.

Total
24
Shares
Previous Article

A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Next Article
Doctor Strange

A rendező utalgat a Doctor Strange második részére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!