Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve

A Todd Philips rendező Joker-filmje csak egy a DC univerzumon belül, hiszen Jared Leto karaktere több filmben is visszatér.

A Todd Philips rendező Joker-filmje csak egy a DC univerzumon belül, hiszen Jared Leto karaktere több filmben is visszatér.

Joker legkorábban Todd Phillips eredettörténetében tér vissza, amit már hetek óta filmeznek New Yorkban. A napokban több forgatási kép és videó is kiszivárgott a metrómegállóban történt pánikról, de hivatalos videót is kaptunk Joaquin Phoenix átalakulásáról. De nem ez az egyetlen Joker-film, ami tervezés alatt áll a Warner Bros. stúdió falai mögött, hiszen Jared Leto önálló Joker-filmje mellett egy másik film, a Joker és Harley Quinn közös filmje is tervezés alatt áll, aminek forgatókönyvével most készültek el.

Glenn Ficarra és John Requa filmkészítők megerősítették, hogy befejezték a munkát a szkripttel, aminek középpontjában a DC univerzum két legismertebb gazembere áll, Joker és Harley Quinn (Margot Robbie). A rendezőpáros azt is megerősítette, hogy a történet írásában nagy hatással volt rájuk a Tapló télapó vígjáték és a Rólunk szól című sorozat. Ficarra a Metro lapnak a következőt árulta el a történetről:

Az egész dolog azzal kezdődik, hogy Harley elrabolja Dr. Phil-t, akit remélhetőleg maga Dr. Phil játszik majd. Mindezt azért, mert kapcsolatuk Jokerrel nem jól alakul… Néhány évvel ezelőtt, mikor a Tapló télapó forgatókönyvét írtuk, na már most, annak az érzékenysége fog keveredni a Rólunk szól című sorozatéval. Egy filmbe gyűjtöttük a sajátosságokat. A forgatókönyvet átadtuk, és mindenki imádja. De nem tudom, hogy mikor kezdjük a forgatást.

A duó munkája ezzel még nem ért véget a Warnernél, hiszen őket bízzák meg a film elkészítésével is. Ficarra és Requa korábban többször is dolgozott együtt Margot Robbie színésznővel, 2015-ben a Focus: A látszat csal és 2016-ban az Afganisztáni víg napjaim produktumokon.

Harley Quinn legközelebb a Birds of Prey női öngyilkos osztag élén tér vissza, aminek forgatását 2019 januárra időzítették, utána a Suicide Squad második rész következik, így csak annak munkái után következhet a Harley Quinn és Joker film forgatása, ami legkorábban is 2020 elején kezdődhet.

Total
2
Shares
Previous Article

[Miniteszt] Kipróbáltuk az iPhone Xs és Xs Max az idei csúcsmobilokat

Next Article

A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Related Posts