Joaquin Phoenix sminkben a Joker próbafelvételén

Todd Phillips rendező osztott meg egy új képet Joaquin Phoenix-féle Jokerről, ahol végre sminkben is látjuk a karaktert.

Todd Phillips rendező osztott meg egy új képet Joaquin Phoenix-féle Jokerről, ahol végre sminkben is látjuk a karaktert.

Todd Phillips rendező osztott meg egy rövid videót a kasztingról, a próbafelvételekről, amin Joaquin Phoenix karakterének, Arthur Fleck teljes átalakulásának lehetünk szemtanúi, ahogy fokozatosan felkerülnek rá a Joker-védjegyek, míg végül egy mosolygó, sminkben felöltöztetett Jokert kapunk. Tudva, hogy az csak egy teszt volt, nem vagyunk meggyőződve abban, hogy Joker végleges jelmezét látjuk. Picit lehet telhetetlenek vagyunk, de mi ennél többet várunk, minket eddig nem győzött meg ez a smink.

Sokan mai napig Heath Ledger által alakított Jokert tartják minden idők legjobbjának, a karakter bemutatása, ábrázolása máig zseniális, ebből kiindulva hatalmas elvárásokkal vágtak neki a Joker eredettörténet forgatásának. Habár a szereplőgárdában csupa A-listás színészek kaptak helyet (Robert De Niro, Zazie Beetz), a rendezői teendőket pedig a Másnaposok rendezőjére bízták, de még így sem garantált a siker. És most látva az első képeket Jokerről, sok rajongónak nem biztos, hogy be fog jönni ez a smink.

De mint ahogy mondottuk, ez csak egy próbafelvétel volt, és közel sem biztos hogy Joker végleges jelmeze ez lesz. Mindezt úgy jelentjük ki, hogy a napokban kiszivárgott forgatási képeken a színész ebben a jelmezben jelent meg, ugyan ott smink nélkül. Ti mit gondoltok Jokerről? Nektek tetszik?

Total
13
Shares
Previous Article
James Bond

Megtalálták Daniel Craig utódját, a következő James Bondot?

Next Article

Megvan, hogy mikor érkezik a Kingsman 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!