Wide Screen
Image default
Filmek

Az első képek Joaquin Phoenixről, a Joker-film főszereplőjéről

Todd Phillips és csapata munkába állt, már forgatják az önálló Joker-filmet, melyről megérkeztek az első képek is.

A Warner Bros. szeptemberre időzítette a Joker-film forgatását, amit Todd Phillips rendező el is kezdett múlt héten. A hétvégén több kép is kiszivárgott a New Yorki forgatásról, így tegnap késő este maga a rendező osztott meg egy hivatalos képet Joaquin Phoenix színészről Instagramon, ami igaz még nem emlékeztet minket arra a hírhedt DC nemezisre, aki a képregényekben Batman legnagyobb ellenfele. Phillips a bejegyzésben Arthur Fleck-ként hivatkozik a karakterre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

De ez még nem minden, ugyanis felkerültek az internetre olyan nem hivatalos képek és videók is, amiket nem a stábból osztottak meg. Ezek a képek már sokkal árulkodóbbak, mint a rendezőé, de még ezek is messze állnak az őrült bohóc karaktertől.

Az első képek nem igazán győztek meg arról, hogy a film túltesz minden várakozáson, de ezek még csak az első képek, és reméljük, hogy hamarosan olyan képeket is kapunk, amiken már az ismert gonosztevőt, Jokert látjuk jelmezben. A filmben egyébként még olyan neves színészek kapnak szerepet, mint Robert De Niro, Zazie Beetz és Marc Maron, de pár napig úgy tudtuk, hogy Alec Baldwin is feltűnik majd Thomas Wayne alakításában, azonban a színész zsúfolt naptára miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

Todd Phillips rendező Joker-filmjét 2019. október 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

A The Suicide Squad forgatása Atlantában kezdődik, majd James Gunn Panamában folytatja

A Wonder Woman 2. első promóciósképe elárulta, hogy mikor játszódik a történet

Kévés Bence Mihály

Black Adam is szerepelni fog a Suicide Squad 2.-ben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább