Bejelentették, milyen néven és mikor érkezik Joker a mozikba

A Warner Bros. elárulta, mikor tervezik bemutatni Joaquin Phoenix főszerepében érkező Joker eredettörténetét.

A Warner Bros. elárulta, mikor tervezik bemutatni Joaquin Phoenix főszerepében érkező Joker eredettörténetét.

A Warner Bros. stúdió éjjel hivatalosan is bejelentette, hogy Todd Philips rendező Joker-filmjét 2019. október 4-én tervezik bemutatni a nagyérdeműnek. A stúdió a bejelentéséből az is kiderült, hogy a film a Joker név alatt fog bemutatkozni, amiről az elmúlt napokban már több oldal is cikkezett.

Ez azt is jelenti egyben, hogy a stúdiónak alig több mint 13 hónapja lesz, hogy tető alá hozzák a projektet, ugyanis a forgatást most szeptemberben kezdik New Yorkban. Joaquin Phoenix már olvasta a forgatókönyvet, és elmondása szerint azonnal meggyőzte, egyenesen megrémült a történettől. Csak remélni tudjuk, hogy Martin Scorsese felügyelete alatt készülő Joker valóban jó lesz, és végre többet megtudunk a DC egyik legismertebb gonosztevő múltjáról.

Várhatóan a Comic-Conon több részletet is megtudunk az önálló filmről, ugyanis a DC és Warner szombaton tartja a közös nagy bemutatóját a Hall H nagyteremben San Diegoban. Azonban a hétvégi esemény fő attrakciója nem Joker lesz, hanem a DC Comics idei egyetlen szuperhősfilmje, az Aquaman, ahol James Wan végre bemutatja az első előzetest a filmhez, ami utána rögtön felkerül a videómegosztó portálokra is.

Total
0
Shares
Previous Article

Végre bemutatták az Overlord első előzetesét!

Next Article

Ők lehetnek a The Batman és a Suicide Squad 2. gonosztevői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!