a
FőoldalFilmekJoaquin Phoenix lesz Joker az eredettörténetben

Joaquin Phoenix lesz Joker az eredettörténetben

Megerősítették a korábbi pletykákat, miszerint Joaquin Phoenix lesz Joker a karakter önálló filmjében.

A The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, miszerint valóban Joaquin Phoenix lesz Joker a készülő új DC-filmben. A színészt az elmúlt hetekben többször is szóba hozták már a szereppel, de mindeddig hivatalosan nem erősítették meg, hogy ő kapta a Martin Scorsese keze alatt készülő Joker-film főszerepét.

A rendezői teendőket a Másnaposok című film direktorára, Todd Philipsre bízták, így neki kell a DC univerzum és Batman legnagyobb ellenfelének sötét múltját bemutatni a rajongóknak. Az elmúlt évek alatt több színész is megformálta már a legendás gazfickót, de eddig valahogy nem kaptunk választ, hogy Joker ki, és miért lett azzá, amivé. Ezért éppen itt volt már az ideje egy ilyen mozinak is. A film történetéről keveset tudunk, de a történet középpontjában a címszereplő sötét múltja kap hangsúlyt, ami még a megszokott DC-filmek körében is egy mélyebb tónust kölcsönöz a mozifilmnek.

A Warner Bros. stúdió egyelőre nem jelentette be, hogy mikor mutatják be a mozikban az új filmet, de azt tudjuk, hogy a forgatást már most ősszel elkezdik New York városban. Várhatóan valamikor 2019 második felében válthatunk jegyet majd a Joker-filmre.

joaquin-phoenix

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.