Wide Screen
Image default
Filmek

Egy világsztárt szeretnének Joker eredetfilmjébe

A Warner már ki is szemelte magának azt a színészt, akit Martin Scorsese égisze alatt készülő Joker-filmben szeretnének látni.

A That Hashtag Show oldal cikke szerint a Warner Bros. stúdió Robert De Niro-nak is szerepet szánnak a hamarosan forgó Joker-filmben. Csak találgatások vannak arról, hogy De Niro valójában kit alakít majd a vásznon, ám az oldalnak sikerült kiderítenie, hogy egy Murray nevezetű karakter szerében látnánk a világsztárt, aki amolyan mentor szerepét tölti be.

A film Martin Scorsese keze alatt készül, rendezői székben Todd Phillipset (Másnaposok) látjuk, aki Scott Silverrel közösen írta a forgatókönyvet, főszerepben pedig Joaquin Phoenixet látjuk – noha ezt hivatalosan a stúdió eddig nem jelentette be. A Joker-film azért bír annyira nagy jelentőséggel, hiszen ez lesz az első olyan alkotás, ami nem a DCEU része, tehát valóban egy önálló, eredettörténet filmről beszélünk, még az előtt, hogy Jared Leto karakterével találkoztunk volna a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban – de már azt is tudjuk, hogy készül egy másik Joker-film is, viszont ott valóban Jared Leto tér vissza mint Joker. A Warner és DC mindösszesen 55 millió dollárt költ a munkákra, ami szeptemberben New York utcáin veszi kezdetét, hivatalos bemutató eddig nem ismert.

Még több a témában...

A The Batman a második évében jár majd, hogy Bruce Wayne szuperhős lett?

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 főszereplője az Arany Sas páncélban mutatkozik az EW borítóján

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon