Egy világsztárt szeretnének Joker eredetfilmjébe

A Warner már ki is szemelte magának azt a színészt, akit Martin Scorsese égisze alatt készülő Joker-filmben szeretnének látni.

A Warner már ki is szemelte magának azt a színészt, akit Martin Scorsese égisze alatt készülő Joker-filmben szeretnének látni.

A That Hashtag Show oldal cikke szerint a Warner Bros. stúdió Robert De Niro-nak is szerepet szánnak a hamarosan forgó Joker-filmben. Csak találgatások vannak arról, hogy De Niro valójában kit alakít majd a vásznon, ám az oldalnak sikerült kiderítenie, hogy egy Murray nevezetű karakter szerében látnánk a világsztárt, aki amolyan mentor szerepét tölti be.

A film Martin Scorsese keze alatt készül, rendezői székben Todd Phillipset (Másnaposok) látjuk, aki Scott Silverrel közösen írta a forgatókönyvet, főszerepben pedig Joaquin Phoenixet látjuk – noha ezt hivatalosan a stúdió eddig nem jelentette be. A Joker-film azért bír annyira nagy jelentőséggel, hiszen ez lesz az első olyan alkotás, ami nem a DCEU része, tehát valóban egy önálló, eredettörténet filmről beszélünk, még az előtt, hogy Jared Leto karakterével találkoztunk volna a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban – de már azt is tudjuk, hogy készül egy másik Joker-film is, viszont ott valóban Jared Leto tér vissza mint Joker. A Warner és DC mindösszesen 55 millió dollárt költ a munkákra, ami szeptemberben New York utcáin veszi kezdetét, hivatalos bemutató eddig nem ismert.

Total
0
Shares
Previous Article
Jason Momoa

A Warner aggódik, hogy nem készülnek el időben az Aquaman utómunkáival

Next Article

A Disney 71,3 milliárd dollárral rálicitált a Comcast ajánlatára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!