Wide Screen
Image default
Filmek

Jared Leto Joker karaktere is önálló filmet kap

A DC nem is egy, hanem rögtön két különböző Joker-filmmel is készül a rajongóknak. De jó ötlet ez?

A Warner Bros. stúdió Margot Robbie színésznő nyomdokaiba szeretne lépni, és nem csak Harley Quinn-nek, hanem Jokernek is készít filmet a stúdió. A Variety forrásai megtudták, hogy a Suicide Squad Jokere is saját filmet kap a jövőben. Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy egy Joker-filmet már bejelentettek tavaly.

Jared Leto 2016-ban mutatkozott be a szuperhősök világában, mégpedig a David Ayer rendezte Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, de a legújabb hírek szerint annyira megnyerő volt Joker alakítása, hogy saját filmet kap, amelynek ő maga lesz a vezető producere is. A kérdés már csak az, hogy kik gondolják, így, mert a rajongók és a kritikusok is egyetértettek abban, hogy Leto alakítása a filmben csapnivaló volt, de ettől függetlenül sokan mégis úgy vélik, ha jobb forgatókönyvből dolgoztak volna, akkor talán a játéka is megnyerőbb lett volna. A mostani bejelentésben mégis a legmeglepőbb az, hogy Martin Scorsese már javában dolgozik egy Joker eredetfilmen, és a mostani szituáció olyan, mint mikor Black Jackben 19-re lapot húzunk, vagy bejön, vagy nem.

Még több a témában...

KRITIKA: Lego Batman – A film

Kévés Bence Mihály

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Kévés Bence Mihály

Végre elkészült a Flashpoint-mozi forgatókönyve!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább