Wide Screen
Image default
Filmek

Szeptemberben kezdik a Joker-eredettörténet forgatását

A legfrissebb hírek szerint a Warner / DC páros szeptemberben kezdi forgatni azt a Joker-filmet, ami a karakter múltját készül bemutatni.

Az Omega Underground jelentése szerint a Warner Bros. stúdió tervei között szerepel, hogy szeptembertől New Yorkban Martin Scorsese producer forgatni kezdi Joker eredettörténetét. Ugyan Jared Leto alakításában láttuk Jokert legutóbb a DC Filmes Univerzumban, de ebben a filmben nem ő játssza a főszerepet, hiszen mint kiderült, hogy a Warner egyszerre két Joker-filmet is készít. Egy film, ami a karakter múltját dolgozza fel, s egy olyan, amelyben Leto visszatér a Suicide Squad után. Az eredettörténet főszerepében Joaquin Phoenix lesz látható, további castingokat nem jelentettek be.

Martin Scorsese filmje a ’80-as években játszódik majd, a helyszínül pedig mi más szolgálhatna, mint Gotham City. A filmet egyébként Todd Phillips készíti, ami egy teljesen önálló rész lesz, tehát nem abban az univerzumban játszódik, amelyben Az Igazság Ligája vagy az Aquaman. A történetről keveset tudunk, Scorsese annyit árult el, hogy Todd Phillips és Scott Silver forgatókönyve a bűnöző bohócra fókuszál majd, vagyis azt látjuk majd, hogy a komikusból miként vált a DC egyik legismertebb és legőrültebb karaktere, Joker. A film bemutatója eddig nem ismert, de várhatóan valamikor 2019 végén vagy 2020 elején kerül a mozikba.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: A Harleen az eredeti Harley Quinn történet, a MAD LOVE-nál is jobb

Kiss Zita

Todd Philips szívesen látna egy, a Joker világában játszódó Batman-filmet

Vigh Martin

Margot Robbie elárulta, hogy Joker szerepelni fog-e a Ragadozó madarakban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon