Wide Screen
Image default
Filmek

Szeptemberben kezdik a Joker-eredettörténet forgatását

A legfrissebb hírek szerint a Warner / DC páros szeptemberben kezdi forgatni azt a Joker-filmet, ami a karakter múltját készül bemutatni.

Az Omega Underground jelentése szerint a Warner Bros. stúdió tervei között szerepel, hogy szeptembertől New Yorkban Martin Scorsese producer forgatni kezdi Joker eredettörténetét. Ugyan Jared Leto alakításában láttuk Jokert legutóbb a DC Filmes Univerzumban, de ebben a filmben nem ő játssza a főszerepet, hiszen mint kiderült, hogy a Warner egyszerre két Joker-filmet is készít. Egy film, ami a karakter múltját dolgozza fel, s egy olyan, amelyben Leto visszatér a Suicide Squad után. Az eredettörténet főszerepében Joaquin Phoenix lesz látható, további castingokat nem jelentettek be.

Martin Scorsese filmje a ’80-as években játszódik majd, a helyszínül pedig mi más szolgálhatna, mint Gotham City. A filmet egyébként Todd Phillips készíti, ami egy teljesen önálló rész lesz, tehát nem abban az univerzumban játszódik, amelyben Az Igazság Ligája vagy az Aquaman. A történetről keveset tudunk, Scorsese annyit árult el, hogy Todd Phillips és Scott Silver forgatókönyve a bűnöző bohócra fókuszál majd, vagyis azt látjuk majd, hogy a komikusból miként vált a DC egyik legismertebb és legőrültebb karaktere, Joker. A film bemutatója eddig nem ismert, de várhatóan valamikor 2019 végén vagy 2020 elején kerül a mozikba.

Még több a témában...

[SDCC 2017] Érkezik az Öngyilkos Osztag Spin-Off: Harley Quinn VS. The Joker!

Plesovszki Nándor

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Joker végső előzetese

Kévés Bence Mihály

Az Öngyilkos osztag rendezője továbbra is a film hibáin rágódik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább