Nem akárkik felügyelik az önálló és eredet Joker-filmet

Éjjel több forrás is megerősítette, hogy a Warner és DC közös projektjei között szerepel egy Joker eredettörténet is.

Éjjel több forrás is megerősítette, hogy a Warner és DC közös projektjei között szerepel egy Joker eredettörténet is.

A hír először a Deadline-on jelent meg, miszerint a Warner egy Batman spin-off tervezésébe fogott, ami a Sötét lovag egyik ősellenségére, a pályafutása elején járó Jokerre fog koncentrálni. A lap megjegyzi továbbá, hogy a szóban forgó projekt közvetlen sem a DC Filmes Univerzumhoz, sem a Suicide Squad 2.-höz nem kapcsolódik, így az őrült bohóc szerepében egy új színészt bújtatnak. Ám ez nem jelenti azt, hogy Jared Leto ne térne vissza korábbi szerepében, hiszen tervezés alatt állnak a Suicide Squad 2. és a Gotham City Sirens képregényfilmek is, melyekben Joker is fontos szerepet kap.

A filmet egy valódi tréfamester, a Haverok fegyverben és a Másnaposok rendezője Todd Phillips készíti majd, produceri feladatokat Martin Scorsese kapta, aki korábban olyan filmeknél bizonyított, mint a Taxisofőr, a Dühöngő bika vagy akár a tavaly bemutatott Némaság.

Pletykák szerint a film a 80’-as években játszódik majd, és a stúdiónak nem titkolt célja ezzel az, hogy olyan filmes sorozatokat indítson el, melyek a DC legismertebb képregényfiguráira fókuszálnak, kezdésként pedig rögtön a hírhedt bohócot viszik vászonra.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Godzilla vs. Kong

Jó hírek a Godzilla vs. Kong háza tájáról – igazi győztest kaphatunk!

Next Article

Trónok harca - Közeledünk az igazi végkifejlethez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!