Wide Screen
Image default
Filmek

Alec Baldwin mégsem lesz Thomas Wayne a Joker eredettörténetben

Néhány nappal ezelőtt még úgy hírlett, hogy Alec Baldwin játssza Batman apját, azonban a színész naptárába nem fér bele a forgatás.

Hétfőn még arról írtunk, hogy a Mission: Impossible – Utóhatás sztárja, Alec Baldwin játssza majd Thomas Waynet, azaz Batman apját a Todd Phillips rendező Joker-filmjében, azonban a színész ütemezési gondok miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

A színész előbb Twitteren üzent a rajongóknak, hogy karakteréről megjelent hírek, vagyis hogy a filmben egy ’80-as évekbeli Trump-féle üzletembert alakítja majd, tévesek voltak.

Később Baldwin a USA Todaynek adott interjút, ahol megerősítette, hogy ütemezési gondok miatt nem tudta elvállalni a szerepet.

Többé már nem szerepelek a filmben. Biztos vagyok benne, hogy másik 25 fickó van, akik eljátszhatják ezt a szerepet.

Az azonban nem teljesen tiszta, hogy a színész már a felkérés pillanatában visszautasította a szerepet, vagy csak a tárgyalások megkezdése után döntött úgy, hogy inkább kihagyja a képregényfilmet, amire már most mindenki kíváncsi. Hogy jól döntött-e Baldwin, azt csak jövőre tudjuk meg, amikor bemutatják Joaquin Phoenix főszerepében érkező Joker-filmet.

Még több a témában...

Újabb tesztvetítést tartottak a Deadpool 2.-ből

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. Leonardo DiCaprionak adná a Joker szerepét

Kévés Bence Mihály

Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker-filmben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább