Főoldal Filmek Alec Baldwin mégsem lesz Thomas Wayne a Joker eredettörténetben
Filmek

Alec Baldwin mégsem lesz Thomas Wayne a Joker eredettörténetben

Néhány nappal ezelőtt még úgy hírlett, hogy Alec Baldwin játssza Batman apját, azonban a színész naptárába nem fér bele a forgatás.

718

Néhány nappal ezelőtt még úgy hírlett, hogy Alec Baldwin játssza Batman apját, azonban a színész naptárába nem fér bele a forgatás.

Hétfőn még arról írtunk, hogy a Mission: Impossible – Utóhatás sztárja, Alec Baldwin játssza majd Thomas Waynet, azaz Batman apját a Todd Phillips rendező Joker-filmjében, azonban a színész ütemezési gondok miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

A színész előbb Twitteren üzent a rajongóknak, hogy karakteréről megjelent hírek, vagyis hogy a filmben egy ’80-as évekbeli Trump-féle üzletembert alakítja majd, tévesek voltak.

Később Baldwin a USA Todaynek adott interjút, ahol megerősítette, hogy ütemezési gondok miatt nem tudta elvállalni a szerepet.

Többé már nem szerepelek a filmben. Biztos vagyok benne, hogy másik 25 fickó van, akik eljátszhatják ezt a szerepet.

Az azonban nem teljesen tiszta, hogy a színész már a felkérés pillanatában visszautasította a szerepet, vagy csak a tárgyalások megkezdése után döntött úgy, hogy inkább kihagyja a képregényfilmet, amire már most mindenki kíváncsi. Hogy jól döntött-e Baldwin, azt csak jövőre tudjuk meg, amikor bemutatják Joaquin Phoenix főszerepében érkező Joker-filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...